Som el 5è millor hospital públic de l'Estat i tenim el millor Servei d'Oncologia Mèdica segons el Monitor de Reputació Sanitària

L'estudi també indica que som el 5è hospital amb millor equip de gestió segons els directius d'hospitals i que els directius d’empreses farmacèutiques ens consideren l’hospital més reputat de l'Estat. També destaca que els nostres serveis de Pediatria i de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia són els segons millors a nivell estatal.

27/11/2019

El Monitor de Reputació Sanitària de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa) del 2019 assenyala que l’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el 5è millor hospital públic de l’Estat. Segons l’estudi, a més, el Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital, que té com a cap el Dr. Josep Tabernero, és el millor a nivell estatal. També indica que som el 5è hospital amb millor equip de gestió segons els directius d'hospitals. A més, els directius d’empreses farmacèutiques ens consideren l’hospital més reputat.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de Merco és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per a realitzar l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. Es tracta de la sisena edició d'aquest estudi, que avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Per a realitzar l’estudi, Merco compta amb el suport d'un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

El rànquing també destaca que vuit dels nostres serveis estan entre els tres millors de l’Estat: el nostre Servei d'Oncologia Mèdica és el primer en la seva tipologia, els nostres serveis de Pediatria i de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia són els segons millors i els d'Al·lergologia, Obstetrícia i Ginecologia, Cardiologia, Medicina Intensiva i Neurologia són els tercers millors. A banda dels serveis esmentats, tretze dels nostres serveis estan entre els cinc millors (Pneumologia, Medicina Interna, Radiodiagnòstic, Farmàcia, Anestesiologia, Reanimació i Tractament del Dolor, Cirurgia General i Digestiva, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Endocrinologia i Nutrició, Hematologia i Hemoteràpia, Psiquiatria, Reumatologia, Nefrologia i “Altres serveis”). També hi ha quatre dels nostres serveis que estan entre els deu millors (Aparell Digestiu, Oftalmologia, Urologia i Dermatologia). Pel que fa a la comunicació, Vall d’Hebron també destaca en la tercera posició.

L'Hospital Universitari La Paz encapçala el rànquing dels hospitals públics amb més reputació estatal, seguit de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón i l’Hospital Universitari 12 de Octubre. L'Hospital Universitari Vall d'Hebron manté la posició que ocupava l'any passat al cinquè lloc de la classificació.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.