Els supermercats Bonpreu Esclat col·laboren amb la campanya ‘Amb tu, com a casa’

Els supermercats Bonpreu Esclat donen als seus clients l’opció d’arrodonir la compra en els pagaments que facin per TPV i destinarà aquests fons a ajudar a fer possible el nou Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron

11/11/2019

Des de l’1 fins al 30 de novembre tots els establiments Bonpreu Esclat donen als seus clients l’opció d’arrodonir la compra en els pagaments que realitzin per Terminal Punt de Venda (TPV, amb targeta de crèdit o dèbit). Els fons que Bonpreu Esclat recaptin a través d’aquests arrodoniments aniran destinats a la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que té com a objectiu ajudar a fer possible un nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron. El projecte contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca en aquest camp.

La col·laboració de tots els clients i clientes de Bonpreu Esclat contribuiran a fer possible la creació d’aquest nou centre. Per dur a terme la campanya, es compta amb el suport de l’empresa social Worldcoo, que desenvolupa i implementa diferents canals de recaptació solidària – com ara l’Arrodoniment Solidari – per tal d’ajudar a les organitzacions sense ànim de lucre a impulsar els seus projectes.  

Un nou Centre de Neonatologia que situa la família al centre de les cures

El Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron vol situar la família al centre de cures d’aquests nadons amb la creació d’espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins l’hospital, en el quals se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals. Un 7,5% dels nounats de l’Estat són prematurs i la seva evolució cada dia és més satisfactòria gràcies a la qualitat de les cures rebudes. S’ha demostrat que la incorporació dels pares i la resta de familiars a l’equip de tractament millora el pronòstic dels infants.

Per aquest motiu, el nou Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron posarà a disposició dels pares habitacions familiars d’ús exclusiu, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills nounats i fer-se’n càrrec de la seva cura. Es crearan habitacions per tal que mares, pares i fills se sentin còmodes, com a casa. A banda, l’espai disposarà de zones de treball i de descans per a professionals i familiars.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.