La Fundació Claror destina els 5.245 euros de la cursa La Milla a la recerca en càncer infantil

El club esportiu ha donat la recaptació íntegra al projecte ‘De l’hospital a la catedral’, de Xavier Vallès, pacient oncològic de Vall d’Hebron

07/07/2019

La Milla Sagrada Família, una cursa urbana que organitza des de 1985 la Fundació Claror, ha recaptat 5.245 euros que es destinaran íntegrament al projecte ‘De l’hospital a la catedral’, de Xavier Vallès, pacient oncològic de Vall d’Hebron. ‘De l’hospital a la catedral’ pretén recaptar més de 40.000 euros que es destinaran a finançar una investigació clínica sobre els tumors cerebrals infantils del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El repte solidari va acompanyat d’un repte esportiu: anar en bici elèctrica des de l'Hospital de la Vall d'Hebron fins a la Catedral de Santiago de Compostela.

La 35a edició de La Milla Sagrada Família va tenir lloc el passat 5 de maig davant el temple de la Sagrada Família i s’estructura en 11 sèries populars segons l’edat, a més de les dues sèries professionals. La seva recaptació es dedicarà íntegra a ‘De l’hospital a la catedral’, una iniciativa de crowfunding que el Xavi Vallès va posar en marxa quan rebia tractament de quimioteràpia a Vall d’Hebron i que aniran destinats al grup de Recerca Translacional en Càncer de la Infància i l’Adolescència del VHIR.

L'Ajuntament de Barcelona ha reconegut enguany La Milla Sagrada Família amb el Premi Córrer per compromís per la contribució que fa a la millora de la qualitat de vida, la cohesió social i el suport a col·lectius vulnerables mitjançant l'esport. Un total de 17 entitats van ser guardonades, d’entre 35 projectes presentats.  

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.