Vall d´Hebron oferirà a les pacients amb càncer els tallers de cura de la pell i maquillatge de la Fundació Stanpa

L’hospital firma un conveni amb la Fundació Stanpa per posar en marxa el programa ‘Posa’t guapa, et sentiràs millor’

26/06/2019

Vall d’Hebron ha firmat un conveni amb la Fundació Stanpa, que permetrà posar en marxa a l’hospital el programa 'Posa’t guapa, et sentiràs millor', que ajuda a pacients de tractaments oncològics a millorar la seva imatge i autoestima.

La direcció d'aquests tallers és a càrrec de la Fundació Stanpa, que coordina una xarxa de més de 125 voluntaris, professionals de la bellesa, i compta amb la col·laboració de metges, oncòlegs, infermers, psicòlegs i coordinadors de l’AECC - Catalunya Contra el Càncer. En cada taller, un professional expert guia a les pacients a través dels 12 passos essencials per a cuidar la seva pell i maquillar-se durant el procés oncològic. L’objectiu és ajudar les pacients a cuidar la seva pell i sentir-se millor. La Fundació Stanpa ha ajudat ja a més de 8.000 dones amb càncer en els 6 anys de la seva activitat.

En els tallers s'utilitzen productes donats per més de 30 empreses fabricants de cosmètics, patrons i col·laboradors de la Fundació, que composen un necesser de cosmètics de neteja, tractament i maquillatge, lliurat gratuïtament a cada participant, en una iniciativa solidària.

Totes les pacients que desitgin assistir a un dels tallers han de contactar amb les infermeres de l'Hospital de Dia a l'hospital, els qui els indicaran les dates i el lloc on han de dirigir-se. La supervisora d’Infermeria, Angeles Peñuelas, i la Coordinadora de Treball Social, Fanny Galeano són dos de les principals impulsores del projecte, juntament amb la directora general de Fundació Stanpa, Val Díez.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.