Cotxes elèctrics per ajudar els nens a afrontar una operació o un tractament contra el càncer

Els nens que s’operin a Vall d’Hebron arribaran al quiròfan en cotxe elèctric. I els nens que reben tractaments oncològics podran relaxar-se i distreure´s amb els cotxes.

13/02/2019

Vall d’Hebron disposarà d’un total de cinc vehicles gràcies a dues donacions d’Autolica Concessionari Oficial Mercedes-Benz i smart, a través de la Barcelona PID Foundation (que ha aportat dos vehicles), i la cadena de supermercats Lidl (que ha donat tres). Amb la seva incorporació com a element de joc i distracció, es pretén millorar el benestar emocional dels nens i les nenes que s’operen o reben tractament oncològic a Vall d’Hebron.

Els infants podran conduir els vehicles ells mateixos o bé estaran teledirigits a través d’un professional del centre sanitari, que conduirà el cotxe a través d’una senzilla aplicació mòbil. L’objectiu és “reduir l’ansietat i la por d’aquests infants en moments difícils, quan deixen els pares i s’endinsen en un món que no coneixen”, explica la Dra. Rocío Cebrián, subdirectora assistencial de Vall d’Hebron. Els dos vehicles que estaran al Bloc Quirúrgic de l’Hospital Infantil Vall d’Hebron són versions del model AMG de Mercedes 6V de color groc. Els ha donat l’empresa Autolica Concessionari Oficial Mercedes-Benz i smart a través de la Barcelona PID Foundation.  

 

Tres cotxes elèctrics per a oncologia pediàtrica

Els tres cotxes elèctrics donats per Lidl es destinaran a oncologia pediàtrica. Ajudaran a relaxar-se i distreure’s als nens que van a la sala de sedació, afronten sessions de radioteràpia o s’han de sotmetre a un TAC. En aquest cas, són rèpliques del model Audi TTRS, de color vermell. Lidl també ha aportat jocs per a aquests infants.

Els vehicles, pensats per a nens d’entre un i sis anys, cuiden fins a l’últim detall i, per a un major realisme, incorporen volant, palanca de marxa cap endavant i endarrere, accelerador al peu i fre elèctric. També emeten llums i sons.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.