Bones Festes plenes de #GestosQueCuren

A Vall d’Hebron lluitem a prop teu per vèncer les ferides difícils. Però a casa, a la feina o al nostre entorn en patim de més petites, les que pessiguen el cor. Per això, per aquestes festes, hem creat la iniciativa solidària de les tiretes amb #GestosQueCuren.

18/12/2018

Volem celebrar el Nadal amb tu d’una forma molt especial

S’apropa el Nadal, una època plena d’emocions i solidaritat, i volem sentir-nos més a prop de tu. Per això volem compartir amb tu un regal molt especial: unes tiretes solidàries que curen ferides i que pots regalar per felicitar el Nadal als teus amb un somriure.

Les llums del carrer, els anuncis a la televisió i la ràdio, els companys de feina que compren i ofereixen loteria... Sí, s’apropa el Nadal. Una època de reunions familiars i amb amics, de nostàlgia pels éssers estimats que ja no hi són, d’il·lusió per al nou any... I a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus també volem tenir cura de tu durant aquestes dates tan especials.

La nostra feina és lluitar a prop teu per vèncer les ferides difícils. Això ho fem sempre, els 365 dies de l’any. Lluitem per curar les ferides que posen en perill la salut i la vida. Però som conscients que a casa, a la feina o al nostre entorn en patim de ferides més petites. No posen en perill la nostra vida, però fan molt mal. I pensem que el Nadal és una època idònia per mirar de curar-les. Per això hem creat la iniciativa solidària dels #GestosQueCuren. Una capseta amb tiretes solidàries amb missatges positius que ens ajuden a apropar-nos als nostres éssers estimats amb un somriure. Un regal perfecte per a aquest Nadal, perquè li recordis a la teva parella, família, companys de feina... que penses en ells i que vols curar les seves petites ferides amb el teu amor i afecte.

 

Com pots aconseguir la teva capseta de tiretes solidàries?

Pots aconseguir la teva capseta als diferents establiments col·laboradors. Els diners aniran destinats a la recerca. Així que per només 3€ ajudaràs a Vall d’Hebron a impulsar la recerca i la innovació i fer que la medicina avanci.

 

Personalitza-les amb missatges divertits i originals

Les tiretes solidàries estan plenes de missatges positius i de complicitat per apropar-te als teus amb un somriure. També pots personalitzar-les amb el teu missatge o bé buscar-les a Instagram i enviar-les directament a qui tu vulguis. Troba les tiretes a Instagram i omplim entre tots les xarxes socials de #GestosQueCuren. Si vols, juga amb els gifs de les tiretes a Instagram! Busca i decora els gifs de les tiretes en els teus stories i comparteix-les o envia-les amb missatges positius als teus. Tens mil possibilitats per sorprende’ls amb una felicitació de Nadal ben original.

 

Et desitgem bones festes i bon any nou!

 

Descobreix les tiretes solidàries a: gestosquecuren.com

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.