La Fundació Infantil Ronald McDonald dóna 7.000 euros a la campanya “Amb tu, com a casa”

La  Junta Executiva de la Fundació Infantil Ronald McDonald va visitar el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron per conèixer de primera mà la tasca que duen a terme els professionals que tenen cura dels nens prematurs.

19/11/2018

La Fundació Infantil Ronald McDonald ha donat 7.000 euros a la campanya “Amb tu, com a casa”. Aquesta campanya té com a objectiu la creació d’un nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron. Aquest projecte vol situar la família al centre de les cures al nounat, creant espais familiars que facilitin i protegeixin la seva intimitat dins l’hospital, en els quals els familiars se sentin còmodes i on tinguin sempre l’assessorament dels professionals.

La  Junta Executiva de la Fundació Infantil Ronald McDonald va voler conèixer com treballen els professionals del Servei de Neonatologia i les necessitats de les famílies i els nounats. Per aquest motiu, van visitar el Servei el Sr. José Antonio García, director de la Fundació Infantil Ronald McDonald; la Sra. Blanca Moreno, presidenta; el Sr. Manuel Alguacil, vicepresident; la Sra. Luisa Masuet, secretària; el Sr. Joaquín Guardeño, tresorer; el Sr. Laurent Deleval, president del Consell de la Casa; el Sr. Francesc Cano, membre del Consell de la Casa; i la Sra. Marta Soler, col·laboradora de la Fundació. Per part de Vall d’Hebron, els van acompanyar durant la visita el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l’Hospital Vall d’Hebron; la Dra. Ana Ochoa de Echagüen, directora assistencial; la Sra. Sònia Cortés, directora de Recursos Econòmics; la Sra. M. Luisa Sarrias, directora de Serveis Generals; la Sra. Rosa Romà, directora de Comunicació, Màrqueting i RSC; la Sra. Conchita Peña, coordinadora d’Atenció al Ciutadà; el Dr. Fèlix Castillo, cap del Servei de Neonatologia; el Dr. Héctor Boix, del Servei de Neonatologia; la Sra. Marta Reche, supervisora d’infermeria del Servei de Neonatologia, i la Sra. Eunice Blanco, responsable d’Atenció al Ciutadà de l’Hospital Infantil i de la Dona.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.