El Dr. Jordi Bañeras nomenat Young National Ambassador de la Young Acute Cardiovascular Care Community

El Dr. Jordi Bañeras, cardiòleg de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i investigador del grup de Malalties Cardiovasculars de la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat nomenat nou Ambassador de la Young Acute Cardiovascular Care Community (YAC³).

23/07/2018

El passat divendres 13 de juliol, el Dr. Bañeras va ser nomenat Young National Ambassador a Espanya. La YAC³ és una comunitat per a tots els professionals de la salut en actiu i menors de 40 anys en el camp de l'atenció cardiovascular aguda. Forma part de la Acute Cardiovascular Care Association (Associaciació de Cures Cardiovasculars Agudes, ACCA per les sigles en anglès).

És una comunitat oberta a tots els doctors involucrats en l'atenció als pacients amb malalties cardiovasculars agudes amb l'objectiu de compartir coneixements i construir un entorn de treball internacional. L'objectiu d'aquesta associació és crear una xarxa de persones que representin l'YOUNG ACCA i la YAC³ als seus països, i per això els anomenen Joves Ambaixadors Nacionals (YNAs, amb les seves sigles en anglès). Aquests membres seran un enllaç entre el comitè de la Young ACCA, la seva comunitat YAC³ i grups nacionals i locals.

El Dr. Bañeras va ser l'autor principal d'un estudi realitzat per experts de la Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari i el CIBER en la seva àrea de malalties cardiovasculars (CIBERCV). Aquest estudi demostra que els dies en què els nivells de contaminació atmosfèrica són més elevats a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​es produeixen més atacs de cor. El treball, que es va publicar a la revista científica International Journal Cardiology, va ser el primer estudi a demostrar que la contaminació participa en la mortalitat en les primeres 24 hores després d'un infart amb elevació del ST i el primer que relaciona la contaminació amb una major incidència de fibril·lació ventricular.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.