Dediquem el Giving Tuesday a la campanya ‘Amb tu, com a casa’

El proper 28 de novembre se celebra el Giving Tuesday, un moviment global solidari que vol animar als ciutadans a la cooperació i l’altruisme. En el marc d’aquesta iniciativa, Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospital instal·larà un estand el dia 24 a la primera planta de l’Illa Diagonal per seguir donant a conèixer la campanya ‘Amb tu, com a casa’.

10/11/2017

A l’estand de la campanya es reproduirà una de les habitacions del nou Centre de Neonatologia Avançada i es duran a terme tallers a càrrec dels professionals del Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron per explicar com són les cures i l’atenció que reben els nadons prematurs. A l’estand també es realitzaran activitats relacionades amb el Projecte Germans, un taller que, a través de jocs i situacions simulades, prepara als nens per acostumar-los a veure els seus germans petits en un entorn mèdic hospitalitzat.

La campanya ’Amb tu, com a casa’ té com a finalitat recaptar fons per impulsar un nou Centre de Neonatologia Avançada a l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron. El projecte contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca. L’objectiu és recaptar 880.000 euros per tal d’impulsar el nou Centre de Neonatologia Avançada.

La campanya ‘Amb tu, com a casa’ parteix de la història de l’Álvaro, un nen d’un any i tres mesos que va passar els seus primers tres mesos de vida al Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron. La seva extraordinària història de lluita per la vida és un exemple del que el nou centre suposarà per a les famílies que han de viure l’ingrés d’un fill que acaba de néixer.

El projecte ‘Amb tu, com a casa’ potenciarà la inclusió de les famílies com a part de l’equip que cuida al nadó. Es crearan espais que protegeixin i facilitin la seva intimitat i la seva participació, en els quals se sentin còmodes i on rebin sempre l’assessorament i el suport dels professionals sanitaris. El Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron és un dels pioners en aquest tipus d’enfocament, i és un dels dos únics centres de l’Estat acreditats per a la formació en NIDCAP® (un model de cura individualitzada del nadó, centrada en el neurodesenvolupament). En els darrers anys s’han iniciat diversos projectes en aquesta línia, com és el cas del projecte Quasiacasa i del Projecte Germans.

Andrés Iniesta i la seva dona Anna Ortiz apadrinen la campanya ‘Amb tu, com a casa’ i han fet un vídeo de suport on animen als ciutadans i empreses que ho desitgin a fer les seves aportacions a través del web ambtucomacasa.com,  la plataforma de crowdfunding migranodearena.com i a través del portal de donatius Caixa Bank, o bé comprant samarretes Uttopy amb el lema #BornToBeExtraordinary, que és a la vegada l’etiqueta de la campanya a xarxes socials. Les samarretes es podran adquirir durant el Giving Tuesday a l’stand de la campanya a l’Illa Diagonal.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.