Èxit de participació de la jornada que ha commemorat 50 anys de cures infermeres

Més de 200 infermeres van assistir a la jornada “50 anys de cures infermeres a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats: d’on venim i cap a on anem”, celebrada el 2 de novembre a la Sala d’actes del Pavelló Docent del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. 

07/11/2017

A la jornada van assistir-hi infermeres que actualment treballen a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de Vall d’Hebron, infermeres jubilades que hi han treballat i infermeres que fan docència al Campus. Durant l’acte es van comentar els projectes d’infermeria més destacables dels últims 50 anys en l’atenció quirúrgica, l’estança hospitalària, l’atenció a pacients cremats, la reanimació, el dolor i l’atenció en consultes externes, així com l’atenció del pacient crític amb politraumatisme. A més, es va realitzar un homenatge a la tasca realitzada per la infermera Merche Arribas pel seu paper pioner com a infermera investigadora en el camp del traumatisme cranioencefàlic.

La jornada va comptar amb la presència de la junta de la Societat Infermera Catalana en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. D’altra banda, Isabel Pera, infermera i assessora de Responsabilitat Professional del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, va presentar la conferència: “Del professionalisme a l’ètica de la cura”. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.