Mercat solidari per donar suport a la recerca mèdica

El dijous 2 de novembre a les 19 hores s’inaugura el mercat solidari que organitza Intropia, amb l’objectiu de destinar els beneficis a apadrinar joves investigadors del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). El mercat estarà obert al públic entre el divendres 3 i diumenge 5 de novembre al Museu Marítim de Barcelona.

30/10/2017

Una edició més, la firma Intropia s’ha implicat en donar suport a la recerca mèdica i els beneficis es destinaran a la recerca en trasplantament del pulmó que es dur a terme al VHIR.

La padrina d'aquesta edició és Genoveva Casanova, que serà present en l’acte d’inauguració. El preu de l'entrada és simbòlic, 1 euro, i tothom que s’acosti fins al Museu Marítim podrà adquirir roba i complements amb descomptes de fins un 80%. A més, durant les jornades diferents investigadors del VHIR seran presents a l’espai del mercat, a la zona kids, per dur a terme tallers científics per apropar la recerca als més petits de casa. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.