Arriba 'El viatge d'un somni', la segona novel·la de Núria Mateu

La segona novel·la de Núria Mateu, supervisora del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron, ja és una realitat. El llibre, El viatge d’un somni, l’ha editat l’editorial Promarex i, com explica l’autora, segueix la història de l’Alexandre per mostrar al lector el que la vida ens pot oferir. En aquest sentit, Mateu assegura que l’obra no beu d’una única font d’inspiració. “La vida en si t’inspira, la gent, els llocs i treballar la imaginació per sorprendre el lector és fascinant”.

29/08/2017

La història d’El viatge d’un somni explica la trajectòria vital de l’Alexandre, des d’una adolescència difícil al cim professional a Nova York, on el que Núria Mateu qualifica de “factor humà, el fa trontollar i aterrar a un món, l’Àfrica, on tot està per demostrar”. La seva tornada a casa, a Barcelona, li demostra que no cal anar lluny per descobrir les misèries humanes, però, a la vegada, que l’entrega i la disciplina, poden fer que “els somnis recuperin el seu color”.

 

Una autora prolífica

La primera novel·la de Núria Mateu, A l’ombra de les arrels, que va tenir dues edicions, va arribar a les llibreries l’any 2015. Ara, animada per la resposta dels lectors, “és molt gratificant escoltar les opinions de les persones que et llegeixen, em fa riure, em motiva i m’ajuda a superar-me”, publica la seva segona obra i ja prepara una tercera, “Sant Andrews, una mica d’intriga amb assassinat inclòs, reflexions i una mica d’erotisme, perquè els lectors s’animin a llegir”.

L’autora confessa que escriure “a més d’un repte personal, és un gran aprenentatge de vida”. “Quan t’atures a pensar què és el que vols escriure, reflexiones i vas aprenent que no es pot parlar a la lleugera”, assegura.

El viatge d’un somni es pot trobar a la llibreria de l’editorial Promarex i a El Corte Inglés.

Share it:

Notícies relacionades

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.