Un Fil de Llum amb la Coral Sinapsi

La coral de pacients del Servei de Medicina Física i Rehabilitació canta amb Andreu Rifé, l’autor de la cançó Fil de Llum.

28/03/2017

La Coral Sinapsi, formada per pacients de l’Hospital de Dia i ambulatoris de logopèdia tractats al Servei de Medicina Física i Rehabilitació, va tenir ahir un acompanyant de luxe. L’Andreu Rifé, cantant i compositor, va tocar amb ells la cançó Fil de Llum, el tema principal de l’exitosa sèrie de TV3 Polseres Vermelles.

 

Una experiència única, que la logopeda del servei i directora de la coral, Marta Jordana, ha celebrat. Amb aquesta iniciativa “vam intentar que els pacients tinguessin una motivació afegida perquè s’ho passessin millor”, ha explicat. En saber que l’Andreu Rifé els acompanyaria, “es van baixar la cançó, se l’han escoltat a casa, se l’han après, ha estat una motivació extra”.

 

El mateix autor de la cançó ha assegurat que el petit concert d’ahir “ha estat una experiència que va més enllà de la música, és una experiència que és més emocional que altres”, un moment en el qual “no només s’emociona la gent, sinó que jo també m’emociono”. Per Rifé, “una cosa és un concert, que és més impersonal, però gent que ha sofert, que ha passat per paisatges complicats com és el cas dels membres de la coral, evidentment és un factor que ho supera tot a nivell emocional, és espectacular”.

 

Us deixem amb la Coral Sinapsi i Andreu Rifé. Fil de Llum.

 

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.