Vall d'Hebron Talks 'Les consultes del VIH el 2023. CD4, càrrega viral... i què més?'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
08/06/2023
08/06/2023 -- From 15:00h to 16:00h
Organize :
Campus Vall d'Hebron
Modality: Online
Share it:

Ponent: Dr. Adrià Curran Fàbregas, metge especialista en Medicina Interna. Des del 2005 treballa al Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La seva activitat assistencial i de recerca està basada en la infecció per VIH, les infeccions de transmissió sexual (ITS) i la infecció pel virus del papil·loma humà (VPH).

Resum: amb els nous tractaments antiretrovirals, que són efectius, ben tolerats i convenients, la majoria de persones amb VIH aconsegueixen controlar adequadament el virus. Això fa que ens plantegem nous reptes a la consulta més enllà de la indetectabilitat, com a aspectes relacionats amb la qualitat de vida. Paral·lelament, estem davant d'un envelliment de les persones amb VIH, que fa que hàgim de tenir un enfocament més holístic del maneig a les consultes. En aquest webinarem revisarem quins aspectes podem/hem de controlar a les nostres consultes avui dia, més enllà dels estrictament relacionats amb el virus.

CV:
El Dr. Adrià Curran és llicenciat i doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. És especialista en Medicina Interna i adjunt del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on treballa a la unitat de VIH-ITS i és el coordinador de la Unitat de Cribratge de Displàsia Anal.
Participa com a investigador en múltiples assaigs clínics nacionals i internacionals i ha participat en l'elaboració de guies nacionals en diferents aspectes relacionats amb el VIH (tractament antiretroviral, ITS, tumors no definitoris de SIDA, embaràs). També ha cofundat l´empresa ADAN Medical Innovation.

Moderadora: Dra. Silvina Magnani, psicòloga de la Unitat de VIH/ITS del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall Hebron i del Vall Hebron Institut de Recerca (VHIR)

Inscriu-t'hi

Related activities

XXIX Curso de Patología Endocrina Médico-Quirúrgica

09/27/2023 - 09:00
More information

Curso de Simulación en habilidades no técnicas en la atención al luto perinatal

10/03/2023 - 09:00
Comadronas, obstetras, anestesiólogos, enfermeras, neonatólogos y TCAIS.
More information

Curso de especialista en gestión administrativa de Ensayos Clínicos (CTA)

Virtual
10/05/2023 - 09:00
More information

ECMOBARNA - ECPR Curso avanzado de reanimación cardiopulmonar extracorpórea

Unidad de Cuidados Intensivos (UCI) Hospital General - 3a Planta Hospital Universitario Vall d’Hebron Pg. de la Vall d'Hebron, 119, 08035 Barcelona
10/06/2023 - 10:00
- Médicos con experiencia en el tratamiento de pacientes críticos y del soporte con ECMO que tengan competencia en canulación percutánea ecoguiada. - Enfermeras que trabajen en unidades de críticos con experiencia en dispositivos de soporte vital extracorpóreo.
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.