Genètica, Dismorfologia i Assessorament Genètic 3ª Edició

 Altres activitats
  Activitat online —
12/05/2021 al 13/05/2021
12/05/2021 -- De 15:00h a 17:50h
Addressed to : Dirigit a especialistes de l'àmbit biosanitari amb interès en l'àrea de la dismorfología, de les malalties genètiques
Organize :
Dr. Eduardo Tizzano i Dra. Irene Valenzuela Àrea de Genètica Clínica i Molecular
Modality: Presencial
Compártelo:

En l'era de la seqüenciació d'última generació, l'aparició de noves tecnologies està canviant el paradigma d'estudi genètic tant permetent el descobriment de gens causants de malaltia com millorant el temps de resposta diagnòstic en síndromes conegudes el que fa imperiós estar preparat per a tots aquests nous reptes. És rellevant, per a qualsevol professional implicat en l'assistència sanitària tenir una formació bàsica en genètica clínica. Aquest curs pretén ser una “píndola formativa” per a millorar el coneixement en genètica clínica amb aplicabilitat per al treball diari.

https://aula.vallhebron.com/aula/?go=info_cursos&curso=342&idioma=ca

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.