Webinar - Artificial intelligence Forum "If dogs can smell cancer...why can't we?"

 
  Activitat Online —
17/06/2021
17/06/2021 -- De 16:00h a 17:00h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca
Modality: Presencial
Compártelo:

El dijous 17 de juny a les 16:00 h se celebra la següent sessió del Fòrum Online sobre Machine Learning i  Intel.ligència Artificial, “If dogs can smell cancer...why can't we?” a càrrec de Judit Girò Benet, guanyadora del Premi Internacional Dyson 2021. 

En la conferència s'uneixen els dos aspectes, l'aplicació de la intel·ligència artificial a la medicina i el context de desenvolupament que li proporciona la start-up que ha creat recentment. 

Podràs accedir a la sessió a través d'aquest enllaç    

Dissenyat segons el sistema olfactiu i les neurones olfactives d’un gos, la Blue Box és un dispositiu mèdic en desenvolupament impulsat per la intel·ligència artificial. Està pensat per pacients amb càncer de mama i es podrà fer servir al domicili  de manera no invasiva i sense radiació. És econòmic i fàcil d’utilitzar: només cal introduir una mostra d’orina en una caixeta!

 La Blue Box es va crear per l’elevada necessitat de proporcionar una millor assistència sanitària a totes les dones de tot el món. Volem crear un canvi en la nostra manera de lluitar contra el càncer de mama com a societat. 

En aquesta breu xerrada repassarem el procés de disseny per convertir la Blue Box d’una idea a un prototip. Explicarem com la Blue Box per olfatejar el càncer no és tan diferent d’un iPhone en tant que reconeix la vostra cara per desbloquejar la pantalla.

 Inscriu-t'hi aquí

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.