Bona Pràctica Clínica (BPC) en investigació

 
  Activitat Online —
17/05/2021 al 31/05/2021
17/05/2021 -- De 09:00h a 17:00h
Organize :
Dra. Inmaculada Fuentes Camps. Directora de Core Facilities de la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). Servei de Farmacologia Clínica. Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH).
Modality: Presencial
Compártelo:

Es tracta d'un curs virtual amb vídeos explicatius. Després de la visualització dels continguts teòrics de cada tema, els participants tindran l'oportunitat de realitzar un test d'acte avaluació amb respostes acte explicatives per a garantir l'adquisició dels coneixements del curs. Així mateix, els alumnes podran accedir a informació complementària per a revisar i/o ampliar coneixements i enviar preguntes o dubtes per correu electrònic a través de la plataforma.
Existirà també un fòrum d'interacció amb els tutors i una sessió virtual final per a la presentació de casos pràctics d'aplicació dels principis de BPC i posada en comú de dubtes.
Finalment, es realitzarà un test final de 15 preguntes com a prova d'avaluació.
El contingut virtual del curs s'estima en unes 468 minuts d'estudi per part de l'alumne i la sessió virtual conjunta es realitzarà en 90 minuts de formació.

https://aula.vallhebron.com/aula/index.php?go=info_cursos&curso=343&idio...

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.