Telemedicina: la relació pacient-professional en les consultes virtuals

 
16/03/2021
16/03/2021 -- De 16:00h a 18:00h
Modality: Presencial
Compártelo:

Activitat: Taula rodona

Data i hora:  16 de març de 16h a 18h

Assistència en streaming oberta: enllaç

Títol:  Telemedicina: la relació pacient-professional en les consultes virtuals

Presentació:

A l’Hospital Universitari Vall d’Hebron l’inici de la pandèmia i el confinament ens van obligar a canviar la nostra manera de relacionar-nos amb els ciutadans i per tal d’atendre amb total seguretat i qualitat els pacients es va incrementar l’ús de les tecnologies. El desplegament de solucions digitals va permetre acostar els professionals sanitaris als ciutadans i així es va poder mantenir la seva atenció per via telemàtica o telefònica tenint en compte sempre les seves necessitats.

Amb aquesta activitat podreu conèixer solucions tecnològiques creades per a poder fer visites telemàtiques, com es va adaptar l’atenció als usuaris del Servei de Medicina Física i Rehabilitació  de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, com hi van participar els professionals i com va canviar la seva relació amb els pacients. També sabreu quines han estat les iniciatives innovadores que s’han dut a terme a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per a adaptar-nos a aquesta situació.

Programa:

Moderador: Dr. J. Antoni Ramos-Quiroga,  Cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall Hebron, Cap del Grup de Recerca de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Ponents:

Solucions tecnològiques al servei de la salut. Núria Pastor, Chief Executive Officer humanITcare.

El professional i el pacient en les consultes virtuals. Dra. Judith Sanchez Raya, Cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital Universitari Vall Hebron i un pacient del seu servei.

El paper de la innovació durant la pandèmia.  Eva Aurin, Cap d’Unitat d’Innovació i Salut Digital de l’Hospital Universitari Vall Hebron

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.