Els professionals de Vall d’Hebron se sumen a la Marató de Donants de Sang

Els professionals de Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari han mostrat la seva solidaritat participant a la Marató de Donants de Sang de Catalunya que s’està duent a terme a diferents hospitals catalans. Els professionals han volgut fer una donació massiva durant el dimecres 17 de gener entre les 8.30 i les 20.00 h.  

18/01/2018

La Marató de Donants de Sang de Catalunya s’està duent a terme des del 12 de gener fins al 19 de gener. L’objectiu és incrementar la donació de sang, ja que l’epidèmia de la grip ha afectat el doble de persones que l’any passat, i s’han reduït fins a un 15% les donacions, ja que una persona no pot donar sang fins quinze dies després d’estar recuperada.

El lema amb el qual el Banc de Sang convida a la donació és “La superexperiència de donar sang. Molt més del que dones”. Tots els donants rebran uns SMS quan la seva sang s’enviï a un hospital per tractar un pacient. Així el camí de la sang de vena a vena serà conegut pel donant tancant així l’experiència de la donació.

D’altra banda, el dimarts a la tarda, l’equip de futbolistes metges Galens va decidir jugar a l’atac i donar sang. Aquest equip de futbol va ser fundat pel Dr. Ferran Morell, pneumòleg del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i excap de Pneumologia de Vall d’Hebron.

Totes les persones que vulguin col·laborar amb la Marató de Donants de Sang poden entrar al web maratodonants.cat i reservar hora per donar sang en un dels punts de donació que hi ha per tot Catalunya, tot i que no és imprescindible reservar. 

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.