Ses Majestats els Reis d'Orient visiten Vall d'Hebron

Ses Majestats els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus patges han visitat el Vall d'Hebron Barcelona Campus Hospitalari per portar a petits i grans, joguines i somriures.

08/01/2018

La visita es va iniciar al vestíbul de l'Hospital MaternoInfantil, on els Reis d'Orient van rebre de mans del gerent de Vall d'Hebron, el Dr. Vincenç Martínez Ibáñez, la clau màgica per obrir les portes de totes les habitacions i omplir d'emoció, màgia, i regals  als 140 infants que han passat el dia de Reis ingressats.

Enguany ha estat el primer any, que els Reis d'Orient visitaven els pacients adults de l'Hospital General i l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de Vall d'Hebron i ha estat una experiència molt positiva per tots els malalts i els seus familiars que els han rebut gairebé amb la mateixa emoció que els petits.

Com a anècdota, destaquem el rei Baltasar i la seva família ja fa més de 20 anys que col·laboren en aquest dia tan especial.

Aquest tipus d'activitats promouen el benestar emocional dels nens i contribueixen a millorar l'estat dels pacients. Vall d'Hebron ha fet una forta aposta per humanitzar l'Hospital situant al pacient al centre de la seva activitat amb l'objectiu que la relació amb ells sigui més humana, propera i agradable.

 

Els Reis van avançar un dia la seva visita a la Unitat de Neonatologia

 

Ses Majestats els Reis d'Orient van enviar el dia 5 als patges Karol, Beth, Thaïs, Vanessa i Anna de l'associació Som Prematurs en representació seva per entregar cartes i regals a les famílies dels nadons que estan a la Unitat de Neonatologia.

Els va acompanyar l'Aitor Trenado, un nen de 7 anys que coneix molt bé aquesta unitat, ja que el va acollir quan va néixer a les 24 setmanes de gestació. Ara hi ha tornat convertit en el repartidor oficial de regals dels Reis. Conscient de la responsabilitat que li havia estat assignada va arribar puntualment equipat amb la butxaca de patge on custodiava les cartes que de part dels Reis anava entregant a les famílies dels nadons.

 

Vall d'Hebron us dóna les gràcies

 

Però han estat moltes altres associacions, entitats i particulars que han fet possible que tots els nens de l’hospital hagin rebut els seus regalets de Reis. Volem agrair la col·laboració de l’Associació Som Prematurs, Barcelona Serveis Municipals (B:SM), Edgar Borniquel, IVS Iberica, la Secció Sindical de CGT Seat Barcelona i la Secció Sindical de CGT de Nissan.

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.