El Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional celebra 50 anys caminant cap a l’excel•lència

Enguany es compleixen 50 anys del Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron. Per aquest motiu, el dia 19 de desembre, l’aula Vall d’Hebron acull la jornada “50 anys  caminant cap a  l’excel·lència”.

18/12/2017

La tasca dels fisioterapeutes i dels terapeutes ocupacionals és fonamental per a la recuperació de molts dels pacients de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron. Per aquest motiu, ara que es compleixen 50 anys del Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional, l’Aula Vall d’Hebron acull la jornada “50 anys caminant cap a l’excel·lència”, amb l’objectiu de fer un repàs a les fites més importants en aquest camp i seguir mirant cap al futur.

D’aquesta manera, diversos ponents parlaran de la història de la fisioteràpia catalana, de la importància del treball interdisciplinari en rehabilitació, de l’evolució de la fisioteràpia neurològica a Catalunya, de l’evidència científica de l’electroteràpia i del present i futur dels terapeutes ocupacionals de Catalunya. L’objectiu és construir un pont entre el passat de la fisioteràpia i la teràpia ocupacional i les tècniques més innovadores.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron aposta des de fa cinc dècades per la rellevant tasca dels fisioterapeutes i dels terapeutes ocupacionals en la recuperació dels pacients. En aquest sentit, dins el Servei de Medicina Física i Rehabilitació, es troba la Unitat de Fisioteràpia Neurològica, la Unitat de Fisioteràpia d’Aparell Locomotor, la Unitat de Fisioteràpia de Cremats i Cirurgia Plàstica, la Unitat de Fisioteràpia de Sol Pèlvic, la Unitat de Fisioteràpia d’Afeccions Uritoginecològiques, la Unitat de Fisioteràpia de l’Articulació Temporomaxilar, la Unitat de Fisioteràpia Pediàtrica, la Unitat de Fisioteràpia de Lesionats Medul·lars i la Unitat de Fisioteràpia Cardiorespiratòria. 

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.