Esther Tomàs, nova Subdirectora d’Inversions i Obres de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron

La sotsdirecció d’Inversions i Obres està adscrita a la Direcció de Serveis Generals, que gestiona les infraestructures, les instal·lacions, l’equipament i els serveis de l'Hospital Vall d'Hebron. 

09/11/2017

Esther Tomàs, llicenciada en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat nomenada Subdirectora d’Inversions i Obres de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron. D’aquesta manera, s’incorpora a l’equip de la Direcció de Serveis Generals, que s’encarrega dels projectes d’obres i remodelació del recinte del Campus Vall d’Hebron, així com del manteniment i els serveis d'hoteleria. 

Esther Tomàs també té un postgrau en Instal·lacions en Edificis per la Fundació Politècnica de Catalunya, és Presidenta de la Comissió d’Acció Professional del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i Membre de la Junta Directiva del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i del Comitè Directiu de l’Agency for Qualification of Professional Engineers. 

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.