Premi d’Investigació en Infermeria en malaltia inflamatòria intestinal per a Ester Navarro

La infermera Ester Navarro Correal, de la Unitat d’Atenció Crohn i Colitis Ulcerosa (UACC), del Servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha guanyat el Primer Premi d’Investigació en Infermeria de la IX Reunió del Grup Infermer de Treball en Malaltia Infamatòria Intestinal (GETEII). 

08/11/2017

El treball d’investigació, un projecte de recerca titulat “La intervenció infermera motivacional per la deshabituació tabàquica via telefònica és eficaç en pacients amb Malaltia de Crohn”, neix de la necessitat d’ajudar als pacients a abandonar l’hàbit tabàquic. Se sap que el tabaquisme està definit com uns dels factors ambientals que impacta negativament en la malaltia de Crohn. D’aquesta manera, deixar de fumar contribueix a la millora de la qualitat de vida i el benestar dels pacients. 

Compártelo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.