Vall d’Hebron rep una acreditació de la Societat Espanyola de Cardiologia

El Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut una acreditació de la Societat Espanyola de Cardiologia per la seva excel·lent coordinació amb Atenció Primària. 

08/11/2017

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), a través del seu programa SEC-PRIMARIA, va entregar el 7 de novembre les primeres acreditacions a aquelles unitats i serveis de cardiologia que compleixen els estàndards de qualitat per a adherir-se a aquest projecte. Al llarg de la primera fase, s’han acreditat catorze unitats de cardiologia de set comunitats autònomes diferents (Andalusia, Comunitat de Madrid, Galícia, País Basc, La Rioja, Comunitat Valenciana i Catalunya).

El Servei de Cardiologia de Vall d’Hebron ha estat mereixedor d’una de les acreditacions. Com explica el Dr. David García Dorado, cap del Servei de Cardiologia, “des de l’any 2010 estem treballant per millorar la continuïtat assistencial entre el Servei de Cardiologia de l’hospital i les consultes d’Atenció Primària. Per exemple, els especialistes del nostre servei fan visites als CAP”. D’altra banda, els experts del Servei de Cardiologia de Vall d’Hebron fan reunions conjuntes amb els metges d’Atenció Primària per tal que no hi hagi discrepàncies en el tractament dels pacients. A més, com destaca el Dr. García Dorado, “portem de forma conjunta entre el nostre servei i els CAP un programa de rehabilitació cardíaca i hem publicat un estudi clínic que demostra que fer servir l’ecoscòpia, un tipus d’ecografia amb un aparell ultraportàtil, permet explorar la salut cardiovascular de molts pacients als CAP, ja que  les imatges s’envien al nostre Servei de Cardiologia”. 

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.