Vall d’Hebron cel•lebra 50 anys de cures infermeres

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus organitza el dijous 2 de novembre un esdeveniment per homenatjar la fonamental feina de les infermeres. Per aquest motiu se cel·lebra la jornada “50 anys de cures infermeres a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats: d’on venim i cap a on anem”, a la Sala d’actes del Pavelló Docent.

30/10/2017

En els darrers 50 anys, la feina de les infermeres ha evolucionat técnicament de forma molt important. Els avenços científics les ajuden a realitzar la seva missió: tenir cura dels pacients. Per tal de fer una anàlisi de l’evolució de les cures infermeres en l’últim mig segle, i també exposar què pot arribar en el futur, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus organitza la jornada “50 anys de cures infermeres a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats: d’on venim i cap a on anem”, que inauguraran el Dr. Vicenç Martínez, Gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Maria Àngels Barba, Directora d’Infermeria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Durant aquesta jornada es farà un repàs de, per exemple, l’evolució de les cures d’infermeria en ferida complexa, la implantació dels registres d’infermeria: del llibre de vetlla a l’Estació de Treball d’Infermeria d’Hospitalització o l’evolució dels espais i els tipus de cirurgies: el canvi dels quiròfans al Bloc Quirúrgic de Vall d’Hebron.

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.