Somos la suma de cuatro hospitales: el General, el Infantil, el de la Mujer y el de Traumatología, Rehabilitación y Quemados. Estamos ubicados en el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, un parque sanitario de referencia internacional donde la asistencia es una rama imprescindible.
Te detallamos los servicios y las unidades que forman parte del Hospital Vall d'Hebron y las principales enfermedades que tratamos. También te ofrecemos recomendaciones basadas en lo que la evidencia científica ha demostrado eficaz para garantizar el bienestar y la calidad de vida.
¿Quieres saber cómo será tu estancia en el Hospital Universitario Vall d'Hebron? Aquí encontrarás toda la información.
La apuesta por la innovación nos permite estar en vanguardia de la medicina, proporcionando una asistencia de primer nivel y adaptada a las necesidades cambiantes de cada paciente.
Interacciones farmacológicas del tratamiento de la EPOC y del Asma i Interacciones farmacológicas de los antidiabéticos analitzen possibles problemes amb els medicaments que prenen les persones afectades per aquestes patologies. Els llibres els signen els farmacèutics del Servei de Farmàcia de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació Vall d’Hebron.
Els doctors Lourdes Girona, Pilar Lalueza i Juan Carlos Juárez, farmacèutics del Servei de Farmàcia de l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació, són els autors de dues noves publicacions de referència sobre les possibles interaccions entre medicaments. Es tracta d’Interacciones farmacológicas del tratamiento de la EPOC y del Asma i d’Interacciones farmacológicas de los antidiabéticos, editats per l’Editorial Médica JIMS. Es tracta de la primera edició de les dues guies, que han estat possibles, com destaca la Dra. Girona, “gràcies a l’experiència i al treball previ en l’elaboració i manteniment de la base de dades sobre interaccions farmacològiques, medinteract.net, disponible per a tots els facultatius de l’Hospital”, des de la biblioteca digital de l’Hospital.
Les interaccions que descriuen les dues publicacions són les que poden empitjorar l’evolució de la malaltia, o aquelles que poden incrementar el risc de reaccions adverses als medicaments. S’analitzen els motius, es fan recomanacions per evitar-les o pal·liar les possibles conseqüències, així com les alternatives terapèutiques existents. Aquests llibres han estat possibles gràcies al suport d’AstraZeneca, que es qui els distribueix.
Les guies estan destinades als metges especialistes en diabetis o en la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC), que segons la Dra. Girona “coneixen les possibles complicacions de l’associació dels medicaments indicats en aquestes patologies, però no tant les que es poden donar amb altres medicaments”. En aquests casos, els pacients presenten altres patologies per les quals segueixen altres tractaments, que poden provocar reaccions en combinar-se.
Els autors també han publicat el llibre 1025 Interacciones Farmacológicas, editat per la mateixa editorial, del qual són coautors, i Introducción a las Interacciones Farmacológicas, editat per la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària. Els dos llibres han estat coordinats per la Dra. Girona.
Farmacia, Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats
Farmacia, Hospital General
La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD". Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut. Finalidad: Gestionar el contacto del usuario. Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad. Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. Procedencia: El propio interesado.