Preestrena de "Jarabe contra el cáncer" a la 1a Nit Solidària Vall d'Hebron

La primera Nit Solidària Vall d’Hebron va acollir la preestrena del documental “Jarabe contra el cáncer”. El treball, dirigit per Albert Solé, explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia, alhora que mostra la tasca dels professionals de Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

09/03/2017

Pau Donés i Albert Solé van treballar durant mesos en col·laboració amb el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus en la realització d’aquest documental que ara s’estrena i que vol ser un retrat de la lluita del cantant contra el càncer de còlon, que se li va diagnosticar l’agost del 2015 i, alhora, una fotografia de com és el dia a dia dels pacients i professionals que conviuen amb aquesta malaltia.

En aquesta producció, Pau Donés va decidir donar visibilitat als tractaments a què era sotmès i a les seves pròpies reflexions amb l'objectiu de desestigmatitzar la malaltia i transmetre un missatge positiu. La seva vida, com la de tots els pacients, va canviar radicalment. Ara està pautada pels controls, les cirurgies i les sessions de quimioteràpia que rep periòdicament a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, un dels més actius en oncologia. Però tot això no li impedeix continuar la seva activitat diària i, fins i tot, ha preparat un nou disc, un llibre i una nova gira. 

A més, a través de l'experiència del Pau, a la qual se suma la de dos pacients més, el Marc Pairó i la Meritxell Jané, i la d'una infermera, la Carolina Buendia, el documental mostra com es mou l'univers de metges, investigadors, infermeres, personal tècnic i administratiu d'una gran ciutat sanitària.

La preestrena, organitzada per la Conselleria de Salut i  Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, amb el recolzament de Grup Balaña i Minimal Films, es farà dilluns 13 de març, dins la Nit Solidària Vall d’Hebron. La projecció del documental està oberta al públic en general, que ja pot comprar les entrades al preu de 12 € al web del Grup Balaña i a les taquilles del cinema, i tota la recaptació anirà destinada a la lluita contra el càncer al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

A l’acte hi assistirà el conseller de Salut, Toni Comín, la direcció de Vall d’Hebron, el director del documental, Albert Solé; alguns dels seus protagonistes.

El documental ha estat coproduït per Minimal Films, TV3  i Movistar i s’emetrà al programa “Sense ficció” del 21 de març.

Compártelo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.