Dr. Jordi Llaneras Artigues

Institutions of which it is part

Hospital General

Urgències General

Médico

Actualment formo part de del Servei d'Urgències i Emergències de l'Hospital General com a adjunt assistencial i com a Coordinador referent dels projectes de recerca, així com centrant el meu especial interès i dedicació a l'atenció del malalt crític/emergent d'urgències i a la toxicologia clínica i la seva relació amb l'atenció urgent.

Curriculum

Natural de Felanitx (Mallorca), nascut el 1985 i llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2009. Vaig realitzar l'especialitat MIR de Medicina Interna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Barcelona. Vaig finalitzar la meva formació en el 2015 amb una especial focalització en la patologia hepatobiliar i específicament en hepatitis virals, essent doctorand en malalties virals hepàtiques, essent el tema clau les estratègies d'eradicació del VHC.


Coordinador de la comissió de Reanimació Cardiopulmonar de el servei d'Urgències de l'Hospital Vall d'Hebron i intensament lligat amb la formació mèdica, participant en el Grup de Simulació d'Urgències i sent professor associat al Màster de Malalt Crític i Emergències de l'Hospital Clínic de Barcelona des del 2017.

Membre en actiu de societats científiques de Medicina d'Urgències com són SEMES, SOCMUE o FETOX entre d'altres.

Autor de més de 13 articles originals en revistes d'alt impacte científic, així com col·laborador de múltiples assajos clínics relacionats amb l'assistència a urgències i les hepatitis virals, remarcant el programa de cribratge universal de VHC en urgències. Àmplia experiència en Salut Internacional havent realitzat assistència mèdica en països com Guatemala o l'Índia.

Instituciones

Hospital General

Urgències General

Médico

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.