Dra. Clara Pañella Vilamú

Institutions of which it is part

Hospital General

Cirugía Endocrina, Metabólica y Bariátrica

Sóc cirurgiana adjunta a la Unitat de Cirurgia Endocrina, Metabòlica i Bariàtrica de l'Hospital Vall Hebron.

Curriculum

Metgessa adjunta especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, formada a l’Hospital del Mar (2012-2017) i subespecialitzada en Cirurgia Metabòlica i Bariàtrica mitjançant la realització del Màster en Cirugía de la Obesidad organitzat per la AEC/SECO. Simultàniament, vaig obtenir el Diploma de Formació bàsica de la SECO, el 2019.
Amb l'objectiu de perseguir la subespecialització en Cirurgia metabòlica i bariàtrica, vaig ampliar la meva formació amb el Fellowship de Cirurgia Bariàtrica de l’AEC/J&J de 12 mesos a l’Hospital Clínico San Carlos i Hospital Infanta Sofía de Madrid el 2021, a través de la beca otorgada per l'AEC/J&J.
Amb la creença que l'assisténcia va íntimament lligada a l'activitat investigadora per poder millorar en el tractament dels nostres pacients, vaig participar en el projecte de R+D+I com a co-investigadora anomenat "Electroporación selectiva en hígado tumoral por medio de infusión de suero hipersalino vía portal", finançat per l'Institut de Salut Carlos III i que va ser motiu de la meva tesi doctoral amb obtenció “Cum Laude” el 2019.
Actualment els camps de recerca són més dirigits als efectes de la Cirurgia de l'Obesitat, específicament amb l'Obesitat i la sarcopènia.
Formo part de les següents societats de cirurgia nacionals i internacionals:
• Societat Catalana de Cirurgia (SCC), des de 2013.
• Asociación Española de Cirujanos (AEC), des de 2012.
• Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad (SECO), des de 2019.
• International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders (IFSO), des de 2019.
Clara Pañella Vilamú

Instituciones

Hospital General

Cirugía Endocrina, Metabólica y Bariátrica

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.