3 dels millors 100 metges de l’Estat són de Vall d’Hebron, segons la revista FORBES

El Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica; el Dr. Francesc Bosch, cap del Servei d’Hematologia, i el Dr. Ferran Pellisé, cap de la Unitat de Raquis, han estat reconeguts per FORBES

21/02/2023

La revista FORBES ha publicat un any més una llista dels 100 millors metges de l’Estat, dels quals 3 treballen a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Es tracta de professionals reconeguts per l’excel·lència en el desenvolupament de la seva activitat assistencial, clínica, investigadora, divulgadora i docent. La llista s’ha fet a partir de l’opinió de periodistes del sector sanitari i tenint en compte la presència en mitjans de comunicació, reconeixements públics, ocupació de llocs de rellevància i aportacions realitzades en l’àmbit de l’assistència, la investigació i la docència per part dels professionals mèdics que exerceixen en centres hospitalaris estatals. Aquests són els tres professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Dr. Josep Tabernero Caturla

És el cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) amb més de 30 anys d’experiència. FORBES detalla que es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació de Premi Extraordinari i va completar la seva formació al Departament de Medicina de l'Hospital MD Anderson Cancer Center de Houston. És membre de la Junta Directiva de la Societat Europea de Medicina Oncològica. Les seves àrees en recerca són l'oncologia clínica digestiva i el desenvolupament de nous fàrmacs en el tractament del càncer.

Dr. Francesc Bosch Albareda

El Dr. Francesc Bosch és el cap del Servei d’Hematologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup d’Hematologia Experimental del VHIO. La revista destaca que és un dels hematòlegs més prestigiosos internacionalment en leucèmia limfàtica crònica (LLC), que realitza recerques tant clíniques com bàsiques en LLC i altres trastorns limfoproliferatius, especialment centrats en la patogènesi molecular de LLC i en el desenvolupament de nous enfocaments terapèutics. Presideix el Grup Espanyol per a l'Estudi de la leucèmia limfocítica crònica i compta amb més de 100 articles en prestigioses revistes científiques d'alt impacte.

Dr. Ferran Pellisé Urquiza

És el cap de la Unitat de Raquis del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap de la Unitat de Recerca en Columna Vertebral del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Des del 1995 s'ha dedicat per complet al tractament quirúrgic de les patologies de columna vertebral, amb especial focus i interès en escoliosi i altres deformitats de raquis. Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, exerceix com a revisor habitual de les revistes de major impacte de l'especialitat i ha estat editor adjunt del European Spine Journal i membre dels consells de direcció de diverses associacions mèdiques dedicades a les malalties de la columna vertebral, entre altres fites.

Es tracta de professionals reconeguts per l’excel·lència en el desenvolupament de la seva activitat assistencial, clínica, investigadora, divulgadora i docent.

Compártelo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.