El Dr. Josep Tabernero i el Dr. Xavier Montalban, guardonats per la Fundación Merck Salud per la seva trajectòria professional

La Dra. Carmen Tur, investigadora del VHIR al Cemcat, ha guanyat una Ajuda Merck pel seu projecte de recerca sobre l'esclerosi múltiple.

19/10/2021

La Fundación Merck Salud ha guardonat el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), i el Dr. Xavier Montalban, cap del Servei de Neuroimmunologia Clínica de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del grup de recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), per “la labor que exerceixen contribuint a millorar la salut de les persones i d'atenció als pacients”.

Els guardons es van donar durant l'acte de lliurament de les Ajudes Merck de Recerca 2021 que va tenir lloc ahir a Madrid. A més, l'acte va coincidir amb la celebració del 30 aniversari de la Fundació i va comptar amb la presència de representants de l'àmbit de la recerca biomèdica, associacions de pacients i autoritats sanitàries.

La Dra. Carmen Tur, investigadora del VHIR al Cemcat, guanyadora d'una Ajuda Merck pel seu projecte de recerca sobre l'esclerosi múltiple

Durant l'acte, la Fundación Merck Salud també va atorgar sis Ajudes Merck per a la recerca. Un d'ells va ser per a la Dra. Carmen Tur, investigadora principal del grup de recerca en Neuroimmunologia Clínica del VHIR al Cemcat, pel projecte “Caracterització de patrons espaitemporals de dany tissular cerebral en esclerosi múltiple mitjançant tècniques d'aprenentatge profund no supervisat”. Així, la Dra. Tur rebrà 30.000 € per poder desenvolupar aquest projecte.

Compártelo:

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.