El Meu Vall d’Hebron és l'espai de salut per als pacients de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, que posa a la teva disposició informació d'interès i serveis, a més d'una àrea de salut personal des d'on pots fer diverses consultes i gestions de la teva història clínica.

Connectem pacients i acompanyants amb professionals de la salut en temps real, proporcionant noves solucions digitals als procediments clínics del centre hospitalari.

La descàrrega d'El Meu Vall d'Hebron està disponible a l'App Store d'Apple o al Play Store d’Android i l'accés des de web és possible amb qualsevol navegador.

Què necessites per donar-te d'alta?

  1. Prepara la teva informació personal. Només necessitaràs la targeta sanitària, el Document Nacional d'Identitat (DNI/NIE) i un telèfon mòbil.
  2. Completa el registre amb les dades personals necessàries i genera una contrasenya.
  3. Rebràs un missatge de text al teu telèfon mòbil amb un codi temporal de confirmació, insereix-lo a la finestra emergent a l'aplicació.
  4. Si ho has completat correctament, rebràs un correu electrònic de confirmació.
  5. Dirigeix-te a la pàgina d'accés i introdueix les teves credencials.
     
Registra't

Avantatges d'utilitzar El Meu Vall d'Hebron

El Meu Vall d'Hebron és un espai personal de salut digital que et permet accedir al teu historial mèdic actualitzat des de qualsevol lloc i en tot moment per la consulta i gestió d'informes clínics, resultats d'anàlisis i altres proves.

D'altra banda, s'ofereix informació d'interès del centre, un mapa interactiu per facilitar els trajectes dins del campus, un directori d'adreces del centre i les diferents vies de contacte amb l'Hospital.

Tanmateix, des d'El Meu Vall d'Hebron pots millorar l'assistència a l'Hospital, verificant els temps d'espera a les diferents sales d'urgències del centre. A més, els familiars poden fer ús del cercador d'operacions quirúrgiques per comprovar l'estat de les intervencions dels familiars més propers.

L'àrea personal

El Meu Vall d'Hebron és la plataforma privada i segura que millora la teva comunicació amb tot l'equip assistencial del centre hospitalari Vall d'Hebron. Sense esperes ni desplaçaments, accedeix a tota la informació referent al teu estat de salut.

L'agenda et permet organitzar des d'un calendari totes les proves i visites programades al teu historial. Accedint a les visites pots comprovar tots els detalls de la cita i planificar eficientment l'assistència.

La secció de resultats t’ofereix accés a tots els teus informes i resultats de les proves realitzades a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A més, la descàrrega dels arxius és possible en qualsevol moment.

Preguntes freqüents de l'àrea personal

Sí, sempre has d’estar donat d’alta per accedir a la teva àrea personal de El Meu Vall d'Hebron. 

Si ets pacient de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, per registrar-te només necessites el número del document d'identitat (DNI/NIE), el codi de la targeta sanitària i un telèfon mòbil vigent.

Accedeix a l'enllaç de recuperació de la pàgina d'accés, introdueix el teu número d'identitat (DNI/NIE). Rebràs un correu electrònic automàtic que permet generar la nova contrasenya.

A través d'El Meu Vall d'Hebron pots anul·lar i reprogramar una visita o prova planificada sempre que es dugui a terme la gestió amb suficient antelació. El nostre personal administratiu confirmarà el canvi sempre que aquest sigui possible.

Des de l'agenda, clicant a la cita o prova d'interès tens accés a tota la informació relacionada (dates, horari i localització).

Pots trobar tots els teus resultats i informes clínics a l'apartat resultats, on pots descarregar-te'ls sempre que ho necessitis.

Plans de salut

Els Plans de salut capaciten als professionals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron d'eines que permeten pautar i seguir la teva evolució en molts dels processos clínics del centre.

Des d'El Meu Vall d'Hebron, l’equip assistencial de cada unitat genera itineraris amb un flux de tasques per a cada tractament o cas mèdic. Moltes d'aquestes tasques són qüestionaris programats els quals s'aconsella omplir en els terminis proposats.

A mesura que avances en les tasques suggerides del teu Pla de salut, reps tota la informació i recursos necessaris per dur a terme satisfactòriament el procés al qual has estat assignat.

Dins d'alguns Plans de salut hi ha disponible un canal de xat amb horaris per assessorar-te, des del qual pots resoldre dubtes o inconvenients que hagin pogut sorgir.

Un cop has completat les dades requerides com a constants vitals, són inserides al teu historial clínic i estan a disposició de l'equip assistencial per seguir l'evolució del teu estat de salut.

Preguntes freqüents de Plans de salut

L’equip assistencial de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron és qui t'assigna al Pla de salut corresponent.

Sí, des que l'equip assistencial t'assigna a un Pla de salut és aconsellable seguir les tasques i indicacions suggerides per a un correcte procediment.

Pots iniciar una conversa de consulta sempre que l'equip assistencial t'assigni a un Pla de salut i el canal de comunicació del pla estigui habilitat.

Si, les constants vitals són dades que se sol·liciten de manera periòdica per avaluar el teu estat de salut. Per aquest motiu, és aconsellable aportar-les a cada sol·licitud.

Alertes i notificacions

Des de l’Hospital, intentem facilitar-te i millorar l’ús de l’espai personal amb alertes i notificacions personalitzades. Aquesta funció t'avisa de qualsevol actualització o requisit de la teva història clínica, però únicament rebràs alertes quan els permisos de les notificacions d'El Meu Vall d'Hebron siguin habilitats a les preferències del teu dispositiu mòbil.

Semblants a la majoria de notificacions mòbils convencionals, reps alertes amb les modificacions de les visites i proves, tots els avisos relacionats amb els itineraris d'un Pla de salut i informació rellevant pel teu compte.

Tanmateix, pots rebre missatges SMS amb les alertes i notificacions del teu compte o amb codis de seguretat d’un sol ús, per tal de validar permisos importants com: confirmar un usuari autoritzat o activar l'accés per autenticació biomètrica.

Opcionalment, des del menú contextual pots configurar diferents paràmetres a l’apartat gestió de notificacions. D’aquesta manera pots adaptar les notificacions segons les teves necessitats i preferències.

Preguntes freqüents d'alertes i notificacions

Per rebre notificacions d’El Meu Vall d’Hebron és necessari habilitar els permisos de notificacions a les preferències del teu dispositiu mòbil.

Si un professional t'assigna a un Pla de salut, reps un missatge SMS amb les indicacions per registrar-te. Si ja ets pacient registrat, reps totes les alertes i notificacions relacionades amb el teu historial clínic.

Sí, quan el centre hospitalari modifiqui o reprogrami alguna de les teves visites reps una notificació d'El Meu Vall d'Hebron.

Sí, rebràs una notificació per cada tasca d'un itinerari. D'aquesta manera podràs seguir correctament totes les pautes proposades a un Pla de salut.

Pots visualitzar totes les teves alertes i notificacions cronològicament a l'apartat notificacions del menú contextual.

Usuaris autoritzats i tutors

Amb El Meu Vall d'Hebron tens la capacitat de vincular-te com a usuari autoritzat o tutor per als comptes dels teus familiars més propers. Per tal d’optimitzar l'ús, aquesta funcionalitat facilita la gestió i el control per a persones amb dificultats d'accés.

El rol d'un tutor per a un pacient menor d'edat o per a un adult amb incapacitat legal té els mateixos permisos que el tutelat a l'hora de gestionar el compte. El tutelat menor d’edat no té accés al compte fins que no compleixi setze anys, però pot beneficiar-se dels serveis que ofereix l'àrea personal mitjançant el seu tutor.

Per altra banda, pots generar vincles amb usuaris externs autoritzats. Pensat per parelles, familiars o serveis d'assistència, aquests usuaris vinculats tenen els mateixos permisos de gestió i poden ajudar-te en els tràmits de la teva àrea personal.

Preguntes freqüents d'usuaris autoritzats i tutors

Si l'autoritzat és pacient de l'hospital i està donat d'alta a El Meu Vall d'Hebron, pots afegir autorització completant les dades requerides a la gestió d'autoritzacions. Altrament, en cas que l'autoritzat no pertanyi a la mateixa zona de referència, pot donar-se d'alta a la pàgina de registre d'autoritzats i seguidament fer l'anterior vinculació des del meu compte.
 

Sí, pots assignar-te com a tutor del teu fill/a menor al registre de tutors a la pàgina de registrat. Per dur a terme el tràmit necessitaràs el teu DNI/NIE i les dades personals de la persona tutelada.
 

Sí, des de l'apartat del meu compte al menú. Accedeix a la secció de gestió d'usuaris on pots eliminar o modificar qualsevol autoritzat anteriorment vinculat.

Si ets un pacient tutoritzat, deixaràs de disposar de tutor quan compleixis setze anys.

Configuració

Des del menú, pots configurar molts dels paràmetres que fan referència al funcionament general del sistema o a l'àrea personal.

L'apartat el meu compte és el lloc on pots verificar la teva informació personal, canviar la contrasenya o escollir l'idioma entre el català i el castellà.

Com ajuda, pots habilitar el sistema d'autentificació biomètrica del dispositiu mòbil per poder accedir fàcilment a El Meu Vall Hebron. Dependrà del telèfon el mètode d'autentificació utilitzat, però majoritàriament seran les funcions de reconeixement facial o d'identificació de l'empremta dactilar. Per fer aquest pas, és necessari rebre un codi de seguretat d'un sol ús per confirmar l'activació de la funcionalitat.

Al menú també trobes accés a la guia d’usuari general de l’hospital i a la secció col·labora, pots aportar el teu granet de sorra per ajudar a Vall d’Hebron.

Preguntes freqüents de configuració

No, un cop t'has donat d'alta amb unes dades personals has de dirigir-te al teu CAP de referència per sol·licitar qualsevol modificació.

Sí. Des de l'autenticació biomètrica dins el meu compte al menú. Pel procés de confirmació, reps un SMS amb un codi de seguretat d'un sol ús que has d'introduir a la finestra emergent.

Sí, pots configurar tot El Meu Vall d'Hebron amb l'idioma català o castellà des de la configuració, apartat idioma.

Sí, en qualsevol moment pots canviar o afegir una foto de perfil dins la informació personal del teu compte.

Sí, dins la pàgina d'informació personal es pot afegir un telèfon de contacte secundari. Només cal introduir el nou telèfon, anomenar-lo i descriure el vincle amb aquest nou telèfon.

El Meu Vall d'Hebron

Ajuda'ns a millorar

Volem saber la teva opinió sobre El Meu Vall d'Hebron per poder millorar cada dia. En qualsevol moment i des de qualsevol lloc, pots fer-nos arribar suggeriments, idees o errors d'ús a través del següent formulari.

Ves-hi

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.