Dra. Cristina Andrés Vergés

Institutions of which it is part

Sóc biòloga amb una àmplia experiència en l’àmbit de la recerca, guanyada durant els anys d’estudiant i posteriorment com a tècnic superior en diversos centres d’investigació.

Actualment porto dos anys realitzant la tesi doctoral en l'àmbit de la microbiologia, específicament en el camp dels virus respiratoris com la grip.

Curriculum

Formació
- 2005-2010: Llicenciatura en Biologia a la Facultat de les Ciències i la Salut de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra. Itinerari de Laboratori d’Anàlisis Clíniques. Nota 2.14
- 2010-2011: Màster en Biologia Cel·lular a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experiència professional
- Desembre 2014 - Actualitat: investigadora predoctoral al grup de virus respiratoris dirigit pel Dr. Andrés Antón i Prof. Tomàs Pumarola.

- Març - Novembre 2014: tècnic en el projecte AMfar: Viral reservoir dynamics after therapeutic vaccination and cART interruption. Grup de Desenvolupament de nous immunògens del VIH-1 en l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi
i Sunyer – IDIBAPS.

- Novembre 2013 – Febrer 2014: voluntariat en el grup d’investigació de Biotecnologia de la Reproducció en Espècies de Granja de la Universitat Autònoma de Barcelona dirigit per la Dra. Dolors Izquierdo.

- Setembre 2012 – Agost 2013: tècnic en el projecte Mutaciones en el subdominio “connection" de la retrotranscriptasa del VIH-1 y su papel en la resistencia a
inhibidores no análogos a nucleósido en col·laboració amb el Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa. Grup de Variabilitat Genètica del VIH i del VHC d’irsiCaixa, Hospital Germans Trias i Pujol.

- Febrer - Maig 2012. Hospital Universitari Sant Joan de Déu. Laboratori de Microbiologia Molecular. Reforç de la grip i en les tasques de rutina del laboratori.

-Març – Maig 2011 Institut Valencià d’Infertilitat (IVI) de Barcelona. Pràctiques d’empresa del màster.

- Gener – Juny 2010 USP Institut Universitari Dexeus, Salut de la Dona (Barcelona). Pràctiques de final de carrera.

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.