Dra. Lidia Mora Miquel

Institutions of which it is part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Anestesiología, Reanimación y Tratamiento del Dolor

Médico

Nascuda a Xijona, Espanya, va estudiar medicina a la Universitat Miguel Hernández d'Alacant i a la Universitat Ludwig Maximilian de Munic, Alemanya. Es va formar com a anestesiòloga a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i treballa des de l'any 2002 al Centre de Traumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

Curriculum

Activitat docent com a Tutor de Residents d'Anestesiologia i participa com a Vocal en les Comissions Hospitalàries de Protocols Generals del Comitè de Qualitat i Transfusió, juntament amb el Banc de Sang, liderant el desenvolupament i implementació del protocol de transfusió en hemorràgies greus i l'ús de proves viscoelàstiques a Hospital Vall d'Hebron. La Dra. Mora és instructora de cursos de Suport Vital Avançat en Trauma des de l'any 2009 i ha col.laborat al Grup de Recerca en Cirurgia de Columna Vertebral de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron. Professora dels Seminaris Internacionals de Formació i Màster sobre Gestió de la Sang del Pacient (PBM, Patient Blood Management) organitzats per la Universitat Danubi de Krems (Àustria) des de maig de 2015. Professor associat Clínic del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma Barcelona des de novembre de 2016. Les principals àrees d'especialització són la gestió de l'anestèsia en cirurgia ortopèdica major, especialment en cirurgia de la columna vertebral, reanimació de pacients amb traumatismes greus i tractament d'hemorràgies greus i coagulopaties agudes. Coautor de les Guies de la Societat Europea d'Anestesiologia i Cures Intensives (ESAIC) de Sagnat Greu (Management of Severe Perioperative Bleeding) Segona actualització, coautor de les European Guidelines for Advanced Bleeding Care in Trauma ABC-T (Advanced Bleeding Care in Trauma) sisena edició i coautor de les guies Europees de Tromboprofilaxi (ESAIC), actualització 2024. Actualment està concloent el seu projecte de tesi doctoral sobre transfusió massiva a l'Hospital Vall d'Hebron.
Lidia Mora Miquel

Instituciones

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Anestesiología, Reanimación y Tratamiento del Dolor

Médico

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador predoctoral

Unidad de Investigación de la Columna Vertebral

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.