Dr. Percy Efrain Pantoja Bustillos

Institutions of which it is part

Hospital General

Dirección Asistencial

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Dirección Asistencial

Adjunto a Gerencia

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Dirección Asistencial

Adjunto a Gerencia

Serveis transversals

Dirección Asistencial

Médico

Soc metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i formo part de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació. Com a referent de les Xarxes d'Expertesa Clínica a l'hospital (ERN, CSUR i XUEC) i de la planificació estratègica, la meva activitat es desenvolupa principalment en el suport metodològic-seguiment de les acreditacions i el pla estratègic de l'hospital , plans assistencials i plans annexes, la recerca en serveis sanitaris, el suport de la millora de la pràctica clínica i a la gestió des de la Unitat d'Acreditació i Suport a l'Estratègia.

Curriculum

Em vaig especialitzar en Medicina Preventiva i Salut Pública (via MIR) l'any 2014 a l'Hospital Clínic de Barcelona. He cursat el màster de Salut Pública de la UPF/UAB (2016), el màster en Metodologia de la Recerca en Ciències de la Salut de la UAB (2019) i la diploma en Estadística en Ciències de la Salut de la UAB (2017).

Amb més de nou anys de trajectòria al sistema sanitari català (Hospital Clínic, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i, SEM, GenCat, AQUAS) i la recerca, sobretot en el suport metodològic i d'avaluació (planejament d'objectius i estratègies, indicadors, disseny d'estudis, assajos clínics, avaluació de la qualitat de l'evidència, revisions sistemàtiques), suport estadístic (gestió de dades i anàlisi estadística), gestió de projectes i equips en diferents àmbits.

Em vaig especialitzar al lideratge i acompanyament de grups transversals i multidisciplinaris per l'assoliment d'objectius i la gestió documental.

He participat en diversos treballs d'investigació multicèntrics, i actualment estic realitzant la meva tesi doctoral relacionada amb la seguretat i millora de la qualitat assistencial.
Percy Efrain Pantoja Bustillos

Instituciones

Hospital General

Dirección Asistencial

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Dirección Asistencial

Adjunto a Gerencia

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Dirección Asistencial

Adjunto a Gerencia

Serveis transversals

Dirección Asistencial

Médico

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.