Sra. Maria Eugènia Agustí Carol

Institutions of which it is part

Soc biòloga especialitzada en Microbiologia per la Universitat de Barcelona (UB). Actualment, estic treballant al grup de Microbiologia del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) com a tècnic de laboratori, on principalment duc a terme tasques relacionades amb les col·laboracions amb la indústria.

Curriculum

Després d'acabar el màster en Microbiologia l'any 2020, vaig començar la meva carrera professional treballant com a tècnica de qualitat a una empresa privada. En els anys següents, vaig treballar com a tècnic d'investigació al grup d'Infeccions de Difícil Tractament i Ús d'Antimicrobians de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), on vam centrar la nostra recerca en l'eficàcia de diferents tractaments contra les infeccions relacionades amb el biofilm. Finalment, em vaig incorporar al Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), on actualment treballo com a tècnic de laboratori duent a terme les tasques relacionades amb les diferents col·laboracions amb la indústria.
Maria Eugènia Agustí Carol

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.