Dra. Natalia Ana Mendoza Palomar

Institutions of which it is part

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Unidad de Patología Infecciosa e Inmunodeficiencias de Pediatría

Médico

Soc pediatra amb especialització en infectologia pediàtrica. Em dedico especialment a les infeccions en el pacient pediàtric immunodeprimit i per microorganismes multiresistents, i a més formo part del grup PROA-NEN. 

Curriculum

Em vaig incorporar a la Unitat de Patologia Infecciosa i  Immunodeficiències de Pediatria a principis de l’any 2017, després d’haver cursat el Màster en Infectologia Pediàtrica a la mateixa unitat. 
ActivitatLa meva activitat dins l’hospital és força variada. Per una banda soc responsable de pacients de planta d’hospitalització de la Unitat, i per altra banda desenvolupo tasques pel grup PROA-NEN com consultoria d’antiinfecciosos, elaboració de protocols conjunts, valoració de resultats microbiològics i avaluació de resultats. A més, realitzo seguiment d’alguns pacients a consultes externes. 
DocènciaDins la Unitat, participo activament en la formació dels residents de Pediatria de l’Hospital. A més, soc professora del màster d’Infectologia Pediàtrica de la Universitat Autònoma de Barcelona; i dono classes en diversos cursos com el de PROSICS Curs en Salut Internacional.
Formació acadèmicaVaig estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona (2004-2010). Posteriorment em vaig especialitzar en Pediatria i les seves àrees específiques a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (2011-2015), on també vaig cursar el Màster en Infectologia Pediàtrica (2016). 
A més, he realitzat estades formatives en Infectologia pediàtrica a Costa Rica (2015) i Xile (2018); i diverses estades de cooperació a Angola (2015 i 2017).  
L’any 2020 vaig defensar la meva tesi doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona, centrada en el monitoratge de concentracions plasmàtiques d’antibiòtiques en els nounats dins d’un programa PROA. 
Natalia Ana  Mendoza Palomar

Instituciones

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Unidad de Patología Infecciosa e Inmunodeficiencias de Pediatría

Médico

Vall Hebron Institut de Recerca

Infección e inmunidad en el paciente pediátrico

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.