Com et podem ajudar?

Vetllem pels teus drets, canalitzem propostes de millora i et facilitem tota la informació que necessitis, també pel que fa a la gestió de tràmits. Trobaràs una oficina d’Atenció Ciutadana situada al vestíbul principal de cadascun dels tres hospitals que formen el Campus Vall d’Hebron: l'Hospital General; l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; i l'Hospital Infantil i de la Dona.

Et donem suport en el teu pas per l'hospital, especialment en el primer contacte amb el centre. Oferim un servei accessible, directe i sense barreres. Volem que et sentis atès/a quan et cal informació (personal, mèdica o social) i que la rebis sempre amb confidencialitat absoluta.

Des d'Atenció Ciutadana t’ajudem amb els tràmits que hagis de realitzar a l’hospital, ja sigui per demanar una segona opinió, expressar un agraïment o interposar una reclamació. Integrem l'opinió del pacient i generem espais de participació ciutadana.

Horari d'Atenció Ciutadana

Per qualsevol altra consulta, posa't en contacte amb el nostre equip d'Atenció Ciutadana. L'horari és de dilluns a divendres, de 8 a 17 hores:

  • Hospital General: T. 93 274 60 42
  • Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats: T. 93 489 34 08
  • Hospital Infantil i Hospital de la Dona: T. 93 489 31 92

Fora d'aquest horari, t'has de dirigir al Punt d'Atenció al Ciutadà de l'Hospital General, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, o al Punt d'Atenció al Ciutadà d'Urgències de l'Hospital General, dissabte i diumenge de 8 a 20 hores.

En el cas del Parc Sanitari Pere Virgili, l'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores (T. 93 489 38 11 ).

Drets i deures pacients

Drets i deures dels pacients

Potenciem la comunicació facilitadora, receptiva i amable i respectem per sobre de tot el teu dret a escollir lliurement. També solucionem i corregim situacions adverses. La nostra missió és la correcta aplicació de la Carta de Drets i Deures de la Ciutadania en Relació amb la Salut i l’Assistència Sanitària.

Consulta la Carta de Drets i Deures
Tràmits

Tràmits

Aquí trobaràs tots els documents que pots necessitar per fer les teves gestions a l’hospital. T’expliquem els passos que s’han de seguir i les vies possibles per tramitar-los. Ja sigui una sol·licitud de documentació clínica, un justificant de visita mèdica o una inscripció d'un nadó al Registre Civil.

Consulta l'apartat de tràmits de l'hospital

Atenció a l'espiritualitat

La malaltia pot afectar totes les dimensions de la persona: les fisiològiques, les psíquiques, i també les espirituals. L'assistència religiosa als malalts i malaltes és un servei per als pacients i els seus familiars que en vulguin fer ús i consisteix a facilitar una relació d’ajuda espiritual. Si necessiteu aquest servei, comuniqueu-ho al personal infermer, que canalitzarà la vostra sol·licitud.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.