Traslladar la recerca a la pràctica clínica és un dels principals objectius del grup. A través de recerca bàsica i preclínica, utilitza models animals; i amb la investigació clínica, condueix assaigs que portin als pacients els mètodes millorats de prevenció, detecció i tractament. 

Les línies de recerca contemplen l’ús del melanoma espontani en models animals i cèl·lules derivades de pacients, obtingudes directament de teixit fresc. Aquesta pràctica permet modelar el càncer recapitulant la patologia humana amb gran precisió. El laboratori ha estat generant cèl·lules derivades de pacients i establint els protocols per treballar amb PDX (patient derived xenografts) generant una col·lecció de mostres vives. La intenció és expandir aquesta col·lecció i construir un grup que representi la diversitat biològica del melanoma de manera global, que ens permeti dur a terme estudis personalitzats provant l’eficàcia de nous fàrmacs i resposta a tractaments.

Entra a la pàgina del grup de recerca

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.