Sra. Jessica Palomo Bravo

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Psicòleg/a

Des de 2010 que vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron formo part de la Direcció de Recursos Humans on he desenvolupat la meva carrera i trajectòria professional. Des de 2018 desenvolupo la meva activitat com a psicòloga d'organitzacions a la Subdirecció de Formació i Desenvolupament, realitzant processos d’avaluació i selecció de comandaments i perfils específics. A més, la meva activitat es centra en el desenvolupament dels nostres professionals realitzant processos de coaching, teambuilding i formacions de lideratge. Col·laboro en el disseny del Pla de Desenvolupament del Lideratge (PDL) Vall Hebron #LidersVH vetllant per a que els comandaments tinguin tots els recursos necessaris al seu abast i créixer i potenciar les competències específiques del seu rol. La meva missió és la d’acompanyar, facilitar i promoure el talent. Generar en els nostres professionals una cultura de creixement, aprenentatge i auto responsabilitat, i oferir un entorn que els acompanyi al llarg de la seva trajectòria professional a reflexionar, idear, decidir i aconseguir noves maneres de fer en el seu propi desenvolupament. Promovem una transformació de la cultura d’aprenentatge, que se centri en la connexió entre formació/desenvolupament/aprenentatge i el treball real.

Curriculum

Els darrers anys he apostat per desenvolupar la meva carrera professional vers l’acompanyament de persones, adquirint coneixements i eines:

*Llicenciada Psicologia per la UAB
*Máster en Psicologia Clínica i de la Salut en ISEP
*Postgrau en Coaching Personal i Executiu en UPF_BSM
*Certificació Oficial en Coaching x Valores®
*Certificació Oficial de Coaching Wingwave®
*Self Management Leardership de Oxford Leadership®
*Facilitadora Certificada de les eines SIKKHONA® (Desenvolupament d’equips) i BRIDGE® (Model d’identificació d’estils relacionals per a la millora de la comunicació interpersonal) de l’Institut de Comunicació
*Certificació Coaching FUSION de Ana Merlino
*Expert universitari en Formació, Aprenentatge, Desenvolupament i Innovació en les Organitzacions de la Salut (UCF) (Universitat de Manresa)
*Supervisora d’alumnes del programa de Coaching FUSION de Ana Merlino
*Diverses formacions dirigides a desenvolupar aspectes específics de processos d’avaluació i selecció
Jessica Palomo Bravo

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Psicòleg/a

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.