Dr. Andreu Joan Aloy Punzano

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Coodinador de xarxes d'expertesa clínica i acreditació

Treballo en el sistema de salut des de fa més de 37 anys. La meva trajectòria professional ha estat des de un principi com a infermers en diferents hospitals i serveis. En el nostre hospital he treballar especialment en el servei d’urgències, en el quiròfan d’urgències, i he format part de l’equip de trasplantament durant deu anys.

Actualment soc el coordinador del hospital de la Xarxes d’experta clínica  i acreditació. (XUEC –CSUR – ERN).

Curriculum

Treballo en el sistema de salut des de fa més de 37 anys. La meva trajectòria professional ha estat des d'un principi com a infermer en diferents hospitals i serveis. En el nostre hospital he treballat especialment en el servei d'urgències, i quiròfan d'urgències. He format part de l'equip de trasplantament durant deu anys.

Des de fa més de 17 anys he desenvolupat les tasques de comandament d'infermeria com a supervisor, i com adjunt d'infermeria en diferents projectes estratègics de la direcció de l'hospital.

La meva inquietud ha estat en la millora del coneixement, la formació, comunicació, lideratge, i l'expertesa en la gestió i planificació en projectes de la direcció de l'hospital.

He desenvolupat durant cinc anys la representació en el Comitè Científic de l'Institut de Recerca VHIR, a l'àrea d'infermeria.

Durant 7 anys he estat Coordinador de la Reordenació de l'Atenció Especialitzada Ambulatòria (RAE) del Servei d'Atenció Primària (SAP) Muntanya a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
En el mateix període he estat com a Cap d'Admissions de l'Àrea General de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i responsable del personal administratiu.

Actualment sóc el Coordinador de les xarxes d'experta clínica i acreditació. (XUEC –CSUR – ERN) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i interlocutor amb altres institucions.

 

Currículum Vitae.

Doctor en Ciències de la Salud per la Universitat Autònoma de Barcelona. (UAB) 2019

Tercer cicle del doctorat en infermeria per d’Universitat d’Alacant (UA) 2003

Bachelor in nursing for Univeerssity Hogesscholl Zeeland 2003

Graduat superior en ciències d’infermeria segon cicle Universitat Internacional de Catalunya (UIC) 2002

Diplomat en infermeria per la Universitat de Barcelona (UB) 1982

Master en ciències d’infermeria per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) 2007

Master en gestió en serveis d’infermeria per la Universitat de Barcelona (UB) 1999

Postgrau en la gestió hospitalària Universitat de Barcelona (UB) 1993

Professor en el Master i Postgrau en infermeria quirúrgica,  Unitat docent Vall d’Hebron, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 2002 – 2019.

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Coodinador de xarxes d'expertesa clínica i acreditació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.