Actualment el grup està centrat en la identificació de nous gens de susceptibilitat al càncer de mama i ovari mitjançant seqüenciació massiva (conjunts d’exomes i gens) i estudis d'associació àmplia del genoma. En l’expressió i caracterització funcional de les variants d'importància clínica desconeguda en gens que predisposen al càncer. Així com la identificació d'isoformes de mARN de BRCA com a possible nou mecanisme de resistència contra els inhibidors de PARP, i l’estudi dels microARN i els ARN no codificants llargs en la susceptibilitat a la toxicitat clínica induïda per la radioteràpia.

Participa en el projecte europeu REQUITE amb cohorts prospectives de pacients amb càncer tractats amb radioteràpia per als assajos de biomarcadors d'efectes secundaris de la radioteràpia.

Ponderació
9

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.