Somos Vall d'Hebron

Imagen de Xabier Michelena Vegas
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Xabier
Michelena Vegas

Dr.
Xabier
Michelena
Vegas

Sóc metge especialista en Reumatologia i desenvolupo la meva activitat com a metge adjunt al servei d'Urgències i Reumatologia. Formo part de la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat de Reumatologia i el meu interès principal és en el maneig dels pacients amb espondiloartritis (artritis psoriàsica i espondiloartritis axial) participant de forma activa en diversos projectes de recerca relacionats amb aquestes malalties.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Dónde encontrarlo

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Médico
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona i el 2019 vaig obtenir el títol d'especialista en Reumatologia a l'Hospital de Bellvitge. Entre 2018 i 2020 vaig estar al Leeds Institute of Rheumatic and Musculoskeletal Medicine (LIRMM) a Leeds, Regne Unit, on vaig aprofundir en l'estudi de les espondiloartritis (artritis psoriàsica i espondiloartritis axial) tant en l'àmbit assistencial com en l'acadèmic, participant en diferents projectes de recerca. Actualment, estic realitzant la tesi doctoral entre la Universitat de Leeds i Barcelona.

Em vaig incorporar a l'Hospital Vall d'Hebron el març de 2020 com a metge adjunt d'Urgències que combino amb la meva activitat al servei de Reumatologia dins la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat centrant-me en el maneig dels pacients amb espondiloartritis.

Sóc membre del comitè científic de GRESSER (Grupo para el estudio de la espondiloartritis de la Sociedad Española de Reumatología) i membre del grup ESPOCAT (grup d'investigació en espondiloartritis de la Societat Catalana de Reumatologia). També formo part del grup de treball ("Working group") de EMEUNET (the emerging eular network-grup de joves reumatòlegs de la societat europea de reumatologia EULAR).

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Profesionales relacionados
Sra. Vanesa
Costa Cosculluela
Supervisora de Enfermería
Urgencias General
Dra. Maria
Pascual Pastor
Sra. Marta
Muste Diaz
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Investigador
Enfermedades Inmunomediadas y Terapias Innovadoras , Enfermedades sistémicas
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dra. Maria
López Lasanta
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Médico
Medicina Interna
Dra. Josefina
Cortés Hernández