Somos Vall d'Hebron

Imagen de Tatiana Acero
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Tatiana
Acero Bailen

Sra.
Tatiana
Acero
Bailen

Soc infermera a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital General. Tota la meva trajectòria professional ha estat generalment en l'atenció del pacient crític i al pacient urgent, Actualment soc docent en diferents cursos a l'hospital. Aposto fermament per la metodologia de la Simulació Clínica com a eina formativa en la millora de la pràctica clínica diària.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Enfermero/a
Medicina Intensiva
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Diplomada per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2006. La meva experiència ha estat durant quatre anys al Servei d'Urgències i la resta a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General on actualment tinc la meva ubicació com a infermera assistencial (formo part de l'equip d'aturades de l'Hospital i de l'EcmoTeam).

Soc membre de la Subcomissió d'Aturada Cardíaca i col·laboro com a docent a cursos de reanimació cardiopulmonar. Soc instructora de SVB, SVI i SVA pel Consell Català de Ressuscitació i per l'European Resuscitation Council.

Tanmateix soc membre de la Comissió Tècnica de Simulació i del VHISCA (Vall Hebron Institut Simulació Clínica Avançada) on es porten a terme nous projectes en l'àmbit de la docència multidisciplinari.

Formació:
He cursat el postgrau d'Atenció Prehospitalària Urgent (2008), el Màster d'Urgències Hospitalàries (2009) i el Màster en Gestió de Serveis d'Infermeria (2015-2017). Tots ells per la Universitat de Barcelona. Aquest darrer any he finalitzat el Màster Universitari de Simulació Clínica per la Universitat de Manresa (2020).

Investigació:
He col·laborat en diferents estudis i assaigs clínics dins del grup de recerca SODIR (Shock, Organ Dysfuntion and Ressuscitation) (2010-1011).

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Ricard
Ferrer Roca
Jefe de Servicio
Medicina Intensiva
Sra. Pilar
Giron Espot
Supervisora de Enfermería
Ictus y Hemodinámica Cerebral
Dr. Álvaro
García Del Campo
Médico
Medicina Intensiva
Dr. Juan Carlos
Ruiz Rodríguez
Médico
Medicina Intensiva
Investigador Principal
Shock, disfunción orgánica y resucitación
Dr. Jordi
Riera del Brío
Médico
Medicina Intensiva
Investigador Principal
Shock, disfunción orgánica y resucitación
Dr. Marcos
Pérez Carrasco
Médico
Medicina Intensiva
Sr. Cristian
Torres Salguero
Enfermero/a
Medicina Intensiva