Somos Vall d'Hebron

Imagen de Núria Wörner Tomasa
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Núria
Wörner Tomasa

Dra.
Núria
Wörner
Tomasa

Sóc pediatra amb llarga experiència en urgències i emergències. Les meves principals inquietuds són els pacients crítics, la simulació i la patologia infecciosa. Formo part del Programa de Trauma Pediàtric, del grup de simulació d’Urgències de Pediatria (GSUP) i del grup  de recerca de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria (UPIIP).

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Médico
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigadora
Infección en el paciente pediátrico inmunodeprimido
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona des de l’any 2001. Vaig realitzar l’especialitat de pediatria a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron durant els anys 2002-2006 i posteriorment vaig treballar al Sistema d’Emergències Mèdiques Pediàtriques durant 1 any i mig. Vaig realitzar el Programa de Doctorat en Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia a l’escola de doctorat  de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de l’any 2008 treballo a la Unitat d’Urgències de Pediatria. He estat tutora de residents durant 6 anys. Sóc instructora de Simulació del Grup GISP (Grupo Internacional de Simulación Pediátrica), instructora en Reanimació Cardiopulmonar Avançada Pediàtrica i instructora d’Atenció Inicial al Trauma Pediàtric. Actualment formo part del grup de trauma pediàtric, i del grup de recerca de la Unitat de Patologia i Immunodeficiències de Pediatria, participant en diferents estudis clínics. 

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dr. Sebastià
González Peris
Coordinador Médico
Urgencias Pediátricas