Somos Vall d'Hebron

Imagen de Natàlia Gaisan González
 
User info Wrapper
imagen
User info

Sra. Natàlia
Gaisan González

Sra.
Natàlia
Gaisan
González

Sóc psicòloga especialitzada en organitzacions i empreses. M’he desenvolupat, tant en el sector privat com en el públic, en els àmbits de les polítiques de recursos humans vinculades a la gestió per competències: selecció, formació, la gestió del talent i l’avaluació, així com el desenvolupament professional. La meva formació està complementada, entre d’altres, amb un màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans i un màster en Direcció d’Institucions Sanitàries.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Subdirectora
Dirección de Recursos Humanos
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Des del 2003 formo part de la Direcció de Recursos Humans d’aquest hospital. Inicialment com a cap de la Unitat de Formació i Desenvolupament i, actualment, com a subdirectora de Desenvolupament de Persones. En aquests anys he gestionat, coordinat i participat en el lideratge dels grans projectes institucionals en matèria de recursos humans, tot vetllant pel desenvolupament de les competències dels professionals de la nostra organització.

Orientada a les persones amb un esperit dinàmic, curiós i cooperador. Em motiven els reptes, la innovació i la gestió del talent dels professionals. En aprenentatge permanent i motivada per promoure el desenvolupament de les persones per garantir i retenir el talent dins de l’organització.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
  
Profesionales relacionados
Sr. Carles
Civit Llort
Director de Recursos Humanos
Dirección de Recursos Humanos
Sr. Martí
Artús Colomer
Tècnic Especialista
Dirección de Recursos Humanos