Somos Vall d'Hebron

Imagen de Mónica Martínez Gallo
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Mónica
Martínez Gallo

Dra.
Mónica
Martínez
Gallo

Sóc immunóloga en hospital Vall d'Hebron, durant la meva carrera professional m'he especialitzat en el diagnòstic molecular d'immunodeficiències primàries i patologies immunomediades. El meu objectiu professional és aplicar els últims avanços en coneixement i tecnologia en diagnòstic a través de la participació activa en projectes de recerca i de la relació propera i directa amb els equips clínics.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Servicios transversales

Bióloga
Inmunología
Dónde encontrarlo

Vall d'Hebron Instituto de Investigación

Investigador Principal
Inmunología Diagnóstica
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc inmunóloga adjunta del Servevicio de Inmunologia de l'Hospital Universitari Vall de hebrón des de l'any 2010. Em Llicenciï en grau de ciències biològiques l'any 1998 per la Universitat de Navarra. Vaig realitzar l'especialitat d'immunologia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona (1999-2003), obtenint el grau de Doctor en immunologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en 2007 amb la tesi doctoral “Diagnòstic genètic i molecular de malalties que afecten al sistema immunològic” (Excel·lent Cum Laude).

L'any 2005 vaig obtenir un contracte “Rio Hortega” de l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII). Realitzi una estada post-doctoral en el Mount Sinai Medical School a Nova York (2008-2010) estudiant l'efecte funcional de les mutacions en TACI en els pacients amb Immunodeficiències comuna variable.

Sóc professora associada del Departament de biologia cel·lular, fisiologia i immunologia en la unitat docent de l'Hospital Universitari Valle d'Hebron. Entre les meves àrees de coneixement i desenvolupament científic destaquen el diagnòstic d'immunodeficiències primàries, Síndrome hemofagocítico, aplicacions i estudi de la immunologia cel·lular. Tinc experiència en gestió i engegada de projectes de recerca, ha estat IP de 2 projectes finançats pel ISCIII.

En 2011 “Immunitat intervinguda per cèl·lules en el diagnòstic d'Immunodeficiència combinada” i en 2014 “Identificació de variants genètiques causants/moduladoras del fenotip clínic en immunodeficiències primàries i amb desregulación. Aplicació de la NGS”. 

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

Sóc membre de societats científiques afins als meus interessos professionals, grup d'immunodeficiències de la Societat Espanyola d'Immunologia (SEI) Societat Europea d'Immunodeficiències(ESID) i Catalana d'Immunologia (SCI).

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Profesionales relacionados
Dr. Manuel
Hernández González
Dra. Clara
Franco Jarava
Investigadora
Inmunología Diagnóstica
Sra. Adelaida
Parada Ramos
Administración
Inmunología
Dra. María Teresa
Sanz Martinez
Dr. Ricardo
Pujol Borrell
Investigador Principal
Inmunología Diagnóstica
Dra. Romina
Dieli Crimi
Dra. Laura
Viñas Giménez
Sra. Aina
Aguiló Cucurull
Tècnic Especialista
Inmunología
Tècnic de Laboratori
Infección en el paciente pediátrico inmunodeprimido
Sra. Sandra
Salgado Perandres
Tècnic Especialista
Inmunología
Dr. Roger
Colobran Oriol
Investigador Principal
Enfermedades Inmunomediadas y Terapias Innovadoras