Somos Vall d'Hebron

Imagen de Mireia Arnedo
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Mireia
Arnedo

Dra.
Mireia
Arnedo

Doctora en Biologia, la meva experiència es centra en el camp de la recerca en Virologia i la Medicina Genòmica personalitzada. La meva inquietud per millorar professionalment em va dur a complementar la meva experiència des de l’àmbit de la gestió, docència i innovació. Actualment desenvolupo la meva activitat com a gestora de projectes a la Direcció de Docència. Vall Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA).

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Project Manager
Dirección de Docencia
Dónde encontrarlo

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Project Manager
Dirección de Docencia
Dónde encontrarlo

Hospital de Traumatología, Rehabilitación y Quemados

Project Manager
Dirección de Docencia
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Des del 2019 em dedico a al gestió de projectes del Vall Hebron centre de Simulació Clínica Avançada de l’hospital amb l’objectiu d’implementar de manera transversal metodologia docent innovadora com a eina de millora de la pràctica clínica i seguretat del pacient.


Anteriorment, vaig treballar com a investigadora al Laboratori de Retrovirologia i Immunopatogenia Viral. Unitat de SIDA. Departament Malalties Infeccioses de l’Hospital Clínic Barcelona-IDIBAPS (2006-2018). Membre avaluador de la Agencia Nacional de evaluación (ANEP).

Activitat docent
La meva activitat comença com a docent del Màster de SIDA (UB) des del 2002, Màster in Treatment and HIV Pathogenesis (IrsiCaixa) (2008-2016), Màster Omics Science (Universitat de Vic) (2012-2014). Col·laboradora docent de la Facultat de Medicina (UB) i del grup de Recerca Educativa en Ciències de la Salut (GRECS-UPF).

Formació
La meva formació en el camp de la gestió va començar al 2013 amb el Màster en lideratge i gestió de la Ciència i la Innovació, Barcelona School of Management, Universitat Pompeu Fabra (UPF) i actualment Cursant Màster en Educació i TIC, e-learning per la Universitat Oberta Catalunya (UOC).
Com a investigadora la meva formació com a biòleg va començar al 1999 a l’Hospital Clínic de Barcelona on vaig realitzar la tesi doctoral en el camp de la SIDA. Al 2004 vaig iniciar la meva formació postdoctoral en farmacogenètica i HIV a l’Institut de Microbiologie du Centre Hospitalier Universitaire Vaudois, Lausanne, Suïssa. Des del 2014 sóc investigadora docent acreditada per l’Agència de Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). Comissió de Salut i ciències Biomèdiques de la Generalitat de Catalunya.

group_container
Perfils XXSS
Redes sociales
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dra. Mónica
Rodríguez Carballeira
Directora de Docencia
Direcció de Docència
Sr. Ignasi
Maspons Molins
Ingeniero
Dirección de Docencia
Ingeniero
Dirección de Docencia
Ingeniero
Dirección de Docencia