Somos Vall d'Hebron

Imagen de Martin Espinosa Bravo
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Martin
Espinosa Bravo

Dr.
Martin
Espinosa
Bravo

Soc metge adjunt del Servei de Ginecologia amb dedicació exclusiva al tractament del càncer de mama. La meva activitat assistencial i investigadora es desenvolupa a l'Hospital des de l'any 2009 com a adjunt i cirurgià de la mama en la Unitat de Patologia Mamària pertanyent al Centre de Càncer de Mama i com a cap clínic d'aquesta unitat des de l'any 2018; dedicat a l'atenció especialitzada, integral i multidisciplinària de pacients amb aquesta patologia.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital Infantil y Hospital de la Mujer

Jefe de Unidad
Patología Mamaria
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Sóc metge graduat en la Facultat de Medicina de la Universitat de Buenos Aires, Argentina, obtenint el títol d'especialista en Ginecologia i Obstetrícia l'any 2000. Posteriorment vaig realitzar un postgrau de dos anys a Toulouse, França, orientant la meva especialització en ginecologia oncològica i patologia mamària.


Per diferents situacions familiars vaig decidir instal·lar-me a Barcelona realitzant una nova residencia via M.I.R. a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, obtenint el 2009 el títol d'especialista en Ginecologia i Obstetrícia espanyol, i durant aquest temps l'homologació del meu títol d'especialista argentí en 2007.

Des de 2009 em trobo treballant en la Unitat de Patologia Mamària del Centre de Càncer de Mama del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, centralitzant la meva activitat en el tractament quirúrgic del càncer de mama associat al seu maneig multidisciplinari, amb especial interès en la recerca i el progrés en el tractament d'aquesta patologia.

El 2013 vaig obtenir el European Board in Breast Surgery atorgat per la Surgery Section ofthe European Union of Medical Specialists (EUMS), el 2015 el reconeixement com a Especialista en Sinologia i Patologia Mamària per la Comissió d'Acreditació en Sinologia i Patologia Mamària i l'Oficina Tècnica d'Acreditació del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, i el 2021 la European Certification in Breast Surgical Oncology per la European Breast Surgical Oncology Certification (BRESO).
 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Dra. Izaro
Hernan Marcaida
Médico
Patología Mamaria
Dr. Vicente
Peg Cámara
Médico
Patología Mamaria
Investigador
Patología molecular traslacional