Somos Vall d'Hebron

Imagen de Marta Rubiera
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dra. Marta
Rubiera

Dra.
Marta
Rubiera

Des que vaig acabar la meva residència de Neurologia el 2005, m'he dedicat a l'ictus, tant en l'àmbit d'assistència, treballant en la cura directa de pacients en la Unitat d'Ictus de l'Hospital Vall d'Hebron, com des del punt de vista d'investigació. He enfocat la meva investigació al maneig de l'ictus agut a nivell pre i intrahospitalari a la Unitat d'Ictus, als tractaments de reperfusió i a la prevenció secundària posterior.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Médico
Neurología
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Pertanyo al grup d'ictus i malalties vascular del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). El nostre grup té una àmplia experiència en el camp de recerca d'ictus.

Som caps en l'estudi d'organització de xarxa d'ictus aguda. I aquesta experiència és mostrada per publicacions en revistes internacionals de factor d'impacte alt i col·laboració dins de xarxes recerca nacional i internacional.

Personalment, després d'acabar la meva residència en Neurologia el 2004, he enfocat la recerca dins l'Ictus. Durant els últims anys he estudiat els factors associats amb l'èxit de tractament intravenós i endovascular de la xarxa d'ictus agut. I també he completat un màster en Gerència de Centres de Salut i Serveis de la Universitat de Barcelona.

Finalment, he estat enfocada en el desenvolupament d'aplicacions i eines intel·ligents per promoure el valor d'avaluació de cura de sanitat basada en la prevenció secundària de pacients d'ictus. El meu l'índex de publicacions és 43 (34 des de 2015), amb 10135 citacions (d'ells, 7285 des de 2015), i al 2014 vaig adreçar una Tesi Doctoral del nostre grup.


A més de l'activitat d'assistència directa de l'organització i el tractament de pacients d'ictus a la Unitat d'Ictus de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, sóc responsable de la Unitat d'Ictus que prepara residents de neurologia local i visitants nacionals i estrangers.

Col·laboro activament en gerència i projectes d'organització a l'Institut Català de la Salut dins el PADE-*ICS projecte. També sóc membre de diverses organitzacions d'ictus internacionals.

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

  • Representant de la ESOC a la Stroke Board de la ESC
 
Profesionales relacionados
Dr. Xavier
Montalban Gairín
Jefe de Servicio
Neuroimmunología clínica
Dr. José
Álvarez Sabín
Jefe de Servicio
Neurología
Sra. Pilar
Meler Amella
Supervisora de Enfermería
Sra. Nadia
Puertas Porrino
Sra. Cristina
Rivera Rubio
Fisioterapeuta
Neurología
Fisioterapeuta
Medicina Física y Rehabilitación
Dra. Maria
Salvadó
Investigadora
Sistema nervioso periférico
Dra. Patricia
Pozo Rosich
Investigador Principal
Cefalea y dolor neurológico
Dra. Marta
Torres Ferrús
Investigadora
Cefalea y dolor neurológico
Dr. Oriol
de Fàbregues
Investigador Principal
Enfermedades neurodegenerativas
Sra. Elisenda
Conde Rodriguez
Enfermero/a
Neurología
Enfermero/a
Sistema nervioso periférico